Dutch IT Digital Workplace Project 2022

 Het Dutch IT Digital Workplace Project 2022: The Future of Work belicht alle trends en ontwikkelingen rond de Digital Workplace zowel online als in de print editie van eind september 2022. Onder het thema ‘The Future of Work’ vertellen bedrijven en visionairs over interessante digital workplace toepassingen en is er ruim aandacht voor de resultaten van alweer het vijfde onderzoek Digitale Werkplek uitgevoerd in samenwerking met Smart Profile.

Achtergrond

Terwijl organisatie hun kantoren weer hebben geopend voor werknemers, vragen IT-leiders, die verantwoordelijk zijn voor digitale werkplekinitiatieven, zich af of ze bereid zijn om de nieuwe behoeften van een hybride personeelsbestand te ondersteunen. Leiders moeten honderden puzzels oplossen om hun werkplek geschikt te maken voor het digitale personeelsbestand, van flexibiliteit tot productiviteit tot medewerkerstevredenheid tot verantwoordelijkheid. De noodzaak om nieuwe werkpatronen te ondersteunen als reactie op de pandemie, stelde leiders in staat om het tempo van de acceptatie van digitale werkplekken enorm te versnellen. In de volgende fase willen medewerkers meer plezier in hun werk hebben, het sneller gedaan krijgen en tegelijkertijd nieuwe manieren vinden om de kwaliteit van hun werk te verbeteren, aldus Gartner.

Mobiliteitsonderzoek

In samenwerking met onderzoeksbureau Smart Profile publiceert Dutch IT Channel de resultaten van de vijfde editie van het jaarlijkse onderzoek omtrent digitaal werken in Nederland uitgevoerd onder IT-beslissers. De onderzoeksresultaten en algemene trends worden tevens gepubliceerd in de Digital Workplace print special van Dutch IT Channel en Executive-People. Uiteraard is er ruim aandacht voor de aanpassingen en blijvende veranderingen op de manier van werken die zijn ingegeven door de impact van COVID-19.

Digital Workplace Studio Talkshows

Het project wordt afgesloten met Digital Workplace Studio Talkshows over de resultaten van het onderzoek van Dutch IT Channel en Smart Profile. De redactie gaat onder leiding van Danny Frietman en Witold Kepinski in gesprek met ‘Leaders van de Digital Workplace’. In de gesprekken gaan we dieper in op innovatieve oplossingen voor moderne wekplekken. Tevens wordt de impact van COVID 19 op de manier van werken besproken. De talkshows worden online gepubliceerd.

Voor vragen en of informatie kunt u terecht bij:

Yvonne Bansagi: [email protected] - 06 235 303 99

Marc Jongbloed: [email protected] - 06 437 537 59

Diamond

Gold