Redactie - 31 juli 2024

Integrate, Innovate & Inspire: Enable U organiseert Integratie Summit

Op 3 oktober 2024 organiseert Enable U de tweede editie van de Integratie Summit in de Utrechtse Jaarbeurs met als thema "Integrate, Innovate & Inspire". Tijdens het evenement worden onderwerpen behandelt als IT-architectuur, nieuwe technologie en natuurlijk digitale integraties tussen on-premise en cloud applicaties. Daarnaast worden er verschillende integratiestrategieën besproken.

Integrate, Innovate & Inspire: Enable U organiseert Integratie Summit image

Vooruitblik op het event

Tijdens de Integratie Summit delen experts en klanten inzichten over integratievraagstukken en presenteren ze innovatieve voorbeelden en strategieën voor een effectiever integratie- en databeleid.

Technische Workshops

De ochtend begint al vroeg met uitgebreide technische workshops van onze sponsoren Broadcom en Salt Security waar geïnteresseerden onder leiding van specialisten ondergedompeld worden in nieuwe technologie, hints & tips en andere zaken.

Middagprogramma

Danny Frietman, bekend IT-spreker en ondernemer, verzorgt als gastheer de introductie samen met Frank Hoekstra, CEO van Enable U. Daarna volgen 3 tracks waarin klanten en industrie experts hun kennis delen op het gebied van integratie problematiek en hun alledaagse ervaringen bij het gebruik van (complexe) integraties. Wij hebben dit jaar bewust gekozen voor sprekers van de overkoepelende organisaties vanuit de overheid en het onderwijs. De afsluitende keynote gaat over het belang van data in de sport en de uitdagingen die daarbij horen. Tijdens de gehele dag is het mogelijk om een afspraak te boeken met één van onze integratiespecialisten om alle vragen te stellen die u maar wenst.

Het volledige programma:

  • 12.00 -Ontvangst en netwerk lunch
  • Welkom en introductie door Danny Frietman en Frank Hoekstra
  • Opening Keynote door Kees Verhoeven, oprichter Bureau Digitale Zaken
  • Track 1 & 2 & 3
  • Korte Pauze
  • Track 4 & 5 & 6
  • Closing keynote: “Innovatie in de sport dankzij data", Keynote spreker
  • Afsluiting & Netwerkmogelijkheden

Thema

  • Integrate: Binnen dit thema wordt de relevantie van digitale integratie benadrukt. W kijken naar de technologische vooruitgang die handmatige dataverwerking transformeert naar snellere, efficiëntere, en veiligere integraties en we gaan dieper in op de vraag waarom het onderwerp tegenwoordig zo'n centrale plaats inneemt op de IT-agenda.
  • Innovate: Tijdens alle sessies wordt de kracht van intelligente integratie benadrukt, met de focus op het combineren van gegevens uit diverse bronnen voor nieuwe inzichten en zakelijke modellen. De experts en gebruikers delen hun ervaringen en innovaties op het gebied van digitale integratie.
  • Inspire: Inzichten in kwesties zoals het voeden van AI met precieze gegevens uit diverse bronnen en de mogelijkheden die een doordachte integratiestrategie met zich meebrengt. Daarnaast wordt ook steeds meer duidelijk hoe bijvoorbeeld AI van nut is binnen een geavanceerde integratieomgeving.

Praktische informatie

Datum: 3 oktober 2024

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Parkeren: P4 (max hoogte 180 cm) of P6

Tijden: 12:00 - 18:00, met netwerkmogelijkheden en 1-op-1 gesprekken met experts na afloop.

Registreren kan hier: Registratie Integrate Innovate Inspire

Het is een kosteloos evenement, aanmelden en meer informatie kan via deze link.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!