Redactie - 16 augustus 2024

Digital & Human: De werkplek van de toekomst met AI

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit in een wereld waarin AI een steeds grotere rol speelt? Welke uitdagingen brengen de razendsnelle ontwikkelingen op dit gebied met zich mee? En hoe ga je hier als organisatie mee om?

Digital & Human: De werkplek van de toekomst met AI image

Tijdens het event ‘Digital & Human: De werkplek van de toekomst met AI’ van Aces Direct op 3 oktober inspireert de zakelijke IT-leverancier jou om de kansen en mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in jouw organisatie te benutten. Ontdek hoe AI taken kan automatiseren, strategische inzichten kan bieden en de efficiëntie van jouw medewerkers kan verhogen. Aces Direct helpt je je organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Programma

Het programma van het event omvat onder meer:

  • Ferry Hoes – over de balans tussen mens en technologie: Ferry Hoes is ondernemer en AI-expert met een duidelijke visie op de synergie tussen mens en technologie in organisaties. Hij richt zich op de impact van automatisering en AI op klanten en medewerkers, waarbij hij technologie als hulpmiddel ziet om mensgericht te werken.
  • De werkplek van de toekomst met AI: Welke kansen biedt AI voor de productiviteit van jouw medewerkers? Hoe zet je Microsoft Copilot in om medewerkers efficiënt te laten werken? Op welke manier zet je AI in om het beheer van devices te optimaliseren? En welke mogelijke veiligheidsrisico’s liggen op de loer bij inzet van devices met AI? In breakoutsessies nemen vier toonaangevende fabrikanten (HP, Samsung, Microsoft en Lenovo) je mee in hun innovaties voor de werkplek van de toekomst.
  • Lunch en netwerkborrel

Datum en locatie

3 oktober 2024
12:00 - 17:30 uur
Verkadefabriek, Den Bosch

Meld je hier aan voor het event 'Digital & Human - De werkplek van de toekomst met AI' van Aces Direct.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!