Witold Kepinski - 29 augustus 2024

Navigate the Change event van LINKIT

De wereld verandert sneller dan ooit, en organisaties moeten alle zeilen bijzetten om succesvol te blijven. Maar hoe houd je als IT-Executive de koers van de organisatie vast, terwijl veranderingen en technologieën elkaar in razend tempo opvolgen?

Navigate the Change event van LINKIT image

Op dit soort vragen krijgen bezoekers op donderdag 3 oktober 2024 antwoord tijdens het door LINKIT georganiseerde event “Navigate the Change”, waarin de kunst van verandering en wendbaarheid centraal staan.

Leg een toekomstbestendig fundament

Het is als IT-Executive lastig genoeg om de organisatie te transformeren en voor te bereiden op de toekomst, zonder de kernwaarden van de organisatie te verliezen. Hoe ondersteunen technologieën de acceptatie van verandering? En hoe vind je de juiste balans tussen nieuwe innovaties en bestaande legacy- en ERP-systemen? Welke rol speelt AI in dit geheel?

Tijdens “Navigate the change” geven inspirerende sprekers als Anneke Keller (CTO, PostNL), Volkert Paap (VP Tech & Innovatie, KLM), Bart Leemans (Algemeen Directeur, Service2Fruit) en Rick de Weerd (Consultant in E.A. & Executive Leadership) antwoord op deze vragen en delen zij hun eigen ervaringen en best practices. Bezoekers van dit evenement ontdekken hoe de ritmes van groei en stagnatie voorspeld en benut kunnen worden, en hoe een stevig en duurzaam fundament voor de toekomst wordt gelegd.

Wat te verwachten?

Tijdens het event krijgen IT-Executives op een inspirerende en dynamische manier diepgaande inzichten in digitale transformaties en wordt er, aan de hand van interactieve sessies, kennis gedeeld over het belang van inspelen op veranderingen.

Inspirerende keynotes: Leer van experts en thought leaders hoe je de wendbaarheid van jouw organisatie kunt vergroten. Ontdek hoe executives als PostNL, KLM en Service2Fruit succesvol navigeren door technologische veranderingen en legacy-uitdagingen.

Praktische workshops: Ontvang concrete handvatten voor het omgaan met legacy-systemen, het kiezen van de juiste technologieën en de juiste timing om wel (of niet) mee te gaan met trends.

Casestudies en best practices: Krijg inzicht in de ervaringen van toonaangevende bedrijven die hun IT-strategieën hebben aangepast om succesvol te blijven in de snel veranderende markt.

Netwerkmogelijkheden: Breid, onder het genot van een hapje en een drankje, je eigen netwerk uit en deel (strategische) ervaringen.

Aanmelden

“Navigate the change” vindt plaats op donderdag 3 oktober 2024 (13:30 – 18:00) in het bijzondere GeoFort in Herwijnen (Nieuwesteeg 74, Herwijnen).

Mis deze kans niet om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen en bemachtig een plek voor dit waardevolle event. Meld je aan via https://www.linkit.nl/events/navigate-the-change-with-linkit/?utm_source=signature&utm_medium=pr&utm_campaign=navigatethechange

Over LINKIT

LINKIT is een zelfstandige IT-organisatie die zich sinds 1998 bezighoudt met digitale innovatie en innovatieve technologieoplossingen, gedreven vanuit kennis in low-code, Cloud, Data Engineering en Functioneel IT-Beheer voor onder meer de retail, finance, logistiek, productie en de overheid. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van strategische, technologische ondersteuning, is LINKIT dé aangewezen partner voor bedrijven die de toekomst willen omarmen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!