Witold Kepinski - 04 september 2024

Dynamics Days 2024 kennis- en netwerkevent in Zeist

Op donderdag 3 oktober vind de eerste editie plaats van Dynamics Days, hét toonaangevende kennis- en netwerkevenement in Nederland voor gebruikers van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Dynamics Days 2024 kennis- en netwerkevent in Zeist image

Dit unieke evenement strijkt neer in Hotel Theater Figi in Zeist en biedt een rijk programma vol inzichten, inspirerende sessies en volop mogelijkheden om onderling kennis- en ervaring uit te wisselen.

Waarom u Dynamics Days 2024 niet mag missen

In een tijd waarin automatisering en digitalisering niet meer zijn weg te denken is het essentieel om optimaal gebruik te maken van uw Dynamics software. Dynamics Days 2024 is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe u uw organisatie kunt digitaliseren, transformeren en optimaliseren met behulp van Dynamics NAV en Business Central. Zeven vooraanstaande Dynamics specialisten delen hun expertise en laten u zien hoe u uw Dynamics omgeving verder kunt uitbreiden en verbeteren.

Wat kunt u verwachten?

  • Slimme oplossingen op het gebied van o.a. finance & administratie, logistiek & warehouse, e-commerce, rapportage en business intelligence.
  • Keynote presentatie door Guus Krabbenborg, ervaren business consultant en trainer, over de belangrijkste stappen in digitalisering, transformatie en optimalisatie.
  • Inspirerende sessies van experts die laten zien hoe u Dynamics optimaal kunt inzetten voor uw organisatie.
  • Netwerkmogelijkheden om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen met andere Dynamics gebruikers en professionals en van elkaar te leren.

De beursvloer is de hele middag geopend zodat u persoonlijk kennis kunt maken met onze specialisten en oplossingen maar ook met andere Dynamics gebruikers. Dit is dé gelegenheid om uw kennis te verdiepen, nieuwe ideeën op te doen en waardevolle contacten te leggen die u helpen om nog meer uit uw Dynamics omgeving te halen.

Voor wie?

Dynamics Days 2024 is bedoeld voor directie, management, leidinggevenden en IT-verantwoordelijken van organisaties die gebruik maken van Microsoft Dynamics NAV of Business Central of die de aanschaf daarvan overwegen.

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 3 oktober 2024 van 13.00 tot 17.30 uur
  • Locatie: Hotel Theater Figi in Zeist
  • Deelname: geheel kosteloos

Meer weten of direct inschrijven: www.dynamicsdays.nl

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!