Redactie - 09 oktober 2024

Cybersec Netherlands 2024: Internationale experts delen expertise en inzichten

Diverse internationale experts betreden het podium tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een breed scala aan keynote-sessies en workshops, waarin prominente cybersecurity-experts hun expertise en inzichten delen.

Cybersec Netherlands 2024: Internationale experts delen expertise en inzichten image

Op event komen diverse security-experts aan het woord, waaronder:

  • Anu Kukar – Een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' en bekroond als IT Security Champion in Australië in 2021. Kukar deelt haar ervaringen en inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity.
  • Barbara Grofe – Raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in ruimtecybersecurity en een van de meest gecertificeerde beveiligingsprofessionals ter wereld. Grofe biedt een uniek perspectief op de beveiliging van ruimtetechnologie en de cruciale rol van cybersecurity in deze sector.
  • Serge Christiaans – Kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore voor Sopra Steria. Christiaans spreekt over de verschillende bedreigingen waarmee men te maken krijgt bij het boarden van een vliegtuig en hoe cybersecurity een cruciale rol speelt in de veiligheid van de luchtvaart.

Bekijk alle sprekers hier, waar ook het programma van het event beschikbaar is. Meld u nu aan voor het event!

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!