Witold Kepinski - 23 oktober 2024

LANcompact events in Utrecht en Brussel

LANCOM Systems nodigt huidige en geïnteresseerde potentiële partners uit om de nieuwste netwerktrends en portfolio updates te bespreken

LANcompact events in Utrecht en Brussel image

LANCOM Systems, een Duitse leverancier van netwerkinfrastructuur en beveiligingsapparatuur, organiseert op 20 november in Utrecht en 21 november in Brussel het LANcompact event. Dit partnerevenement van een halve dag staat volledig in het teken van de laatste technologische ontwikkelingen en trends in de netwerkindustrie. Ook geeft LANCOM een uitgebreide update over hun producten en oplossingsportfolio.

Tijdens het event bespreekt LANCOM een breed aantal onderwerpen, van de impact van nieuwe EU-regulaties, zoals NIS2 en het belang van digitale soevereiniteit, tot de nieuwste tech-updates in de netwerkindustrie. Daarnaast worden diverse deep dives gepresenteerd over SD-WAN, cloudgebaseerde network orchestration, netwerksecurity en secure network access. Recente producten zoals LANCOM’s Wi-Fi 7 access points en het nieuwe, uitgebreide switch portfolio voor campusnetwerken staan ook op de agenda. Het evenement biedt volop gelegenheid voor discussies en open gesprekken, en sluit af met een diner voor de gasten.

Registreer via deze link om het evenement in Utrecht of Brussel bij te wonen. Tot dan!

Foto: Van links naar rechts: Alexandra Avoca, Sales Manager België, Nick Pelckmans, Sales Engineer International, Jessica Strobl, Sales Manager Netherlands, Lutz Linzenmeier, Sales Engineering Manager International.

Specops Software 22/10 t/m 5/11 BW Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-4 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!