Over The Future of Business Technology 2019

The Future of Business Technology: innovatieleiders maken de toekomst.

Na het succes van 2018 met het lustrumproject The Future of Business Technology en een afsluitend uitverkocht event, komen we in 2019 met een nieuwe editie van The Future of Business Technology met als thema ‘Leaders of Innovation’. Het zijn per slot van rekening de innovatieleiders die het verschil maken en de wereld verrijken met hun ideeën en inspanningen en op die manier mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk verder te helpen. Innovatie is de drijvende kracht van onze economie en daarom staat deze editie van ‘The future of Business Technology’ geheel in het teken van innovatie.

Bij het samenstellen van zowel de interviews, het speciale magazine en het programma voor het afsluitende event op 23 mei werken we samen met onze innovatiepartners CIONET, Computer Profile, Gartner, The Dutch Tech Group én vooraanstaande innovatiemanagers.

Het afsluitende event zal plaatsvinden op een toepasselijke locatie, het Omniversum in Den Haag. Tijdens het programma zal een analist van Gartner u bijpraten over trends in innovatie, zullen we in gesprek gaan met toonaangevende innovatiemanagers over hun visie op innovatie, èn zal ex Formule 1 coureur en analist Robert Doornbos licht werpen op spectaculaire en in het oog springende innovatie in de Formule 1.

Daarnaast zullen we aandacht besteden aan dè trend die innovatie mogelijk maakt: Artificial Intelligence. Dit onderwerp zal worden belicht door een internationaal vermaard academisch deskundige.

Interviews

We zullen vanaf januari een reeks interviews afnemen met vooraanstaande innovatiemanagers, analisten en vertegenwoordigers van universiteiten en wetenschap . Naast deze interviews zullen we kwalitatief hoogwaardige en actuele content van kennispartners en ons eigen redactieteam toevoegen. Na online publicatie zullen de interviews en artikelen worden gebundeld in een unieke en eenmalige printuitgave. Het geheel wordt afgesloten met het The Future of Business Technology event op 23 mei 2019 waar ook deze editie weer een chefkok met innovatieve culinaire creaties de bezoekers zal verrassen. Het hele project staat onder leiding van onze hoofdredacteuren Witold Kepinski en Marco van der Hoeven.

Inspireer organisaties met uw innovaties

Doe ook mee! U heeft de mogelijkheid om het innoverende karakter en de visie van uw organisatie te delen met innovatie managers, IT beslissers en de IT branche. Deel uw visie en inspireer de lezers, de bezoekers van de website en het afsluitende event en maak ze op indringende wijze deelgenoot van ‘uw verhaal’. Hoe kunnen organisaties innoveren met uw technologie en of diensten? De interviews worden afgenomen door onze hoofdredactie en professionele fotografie is inbegrepen.

Doelgroep en bereik

Naast verspreiding onder de lezers en bezoekers van Dutch IT-channel en Executive-People werken we ook samen met CIONET en de Dutch Tech Group o.a. van Danny Frietman, bekend als moderator van onze  Executive Round Tables en de Nederlandse CIO en Analisten sessie tijdens het Gartner Symposium ITxpo in Barcelona).

Alle online content wordt gedeeld via de websites, apps voor iOS, Android en Windows, nieuwsbrieven en de Social mediakanalen van onze platformen en die van onze partners en wordt gepubliceerd in het speciale The Future of Business Technology “Leaders of Innovation  magazine met een oplage van 10.500 exemplaren met een gerichte verspreiding naar een selectie van Innovation Managers, C – Level eindgebruikers en de IT industrie

Exclusief

The Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ biedt plaats aan slechts 25 gekwalificeerde bedrijven om deel te nemen. Tijdig reserveren is dus gewenst om u als vooruitstrevende en innovatieve partij te positioneren.

Neem voor meer informatie of deelname contact op met:

Yvonne Bansagi, y.bansagi@dutchitchannel.nl of 06-23 53 03 99

The Future of Business Technology

‘Leaders of Innovation’

23 mei 2019

Omniversum in Den Haag

Aanvang: 16.00 uur – Afsluiting 21.00 uur.

Programma volgt