Gartner Symposium/ITxpo Barcelona 2020

Gartner presenteert het programma van het Gartner IT Symposium/Xpo. Uiteenlopende prioriteiten voor IT-leiders komen aan bod, variërend van kunstmatige intelligentie en innovatie tot leiderschap en de toekomst van werk. Dutch IT-channel is partner van het symposium. IT-leiders komen op het Gartner IT Symposium/Xpo van 9 tot en met 12 november virtueel samen. Het symposium helpt IT-leiders het momentum van hun IT-organisatie te waarborgen door verouderde werkwijzen uit te faseren en verouderde aannames over wat mogelijk en praktisch is aan te pakken. Op het Gartner IT Symposium/Xpo gaan IT-leiders gezamenlijk de strijd aan met uitdagingen waarmee zij iedere dag te maken hebben. Experts van Gartners delen hun onderzoeken, reiken voorbeelden aan en praten u bij.

Programma voor Gartner IT Symposium/Xpo 2020 bekend

Gartner presenteert het programma van het Gartner IT Symposium/Xpo. Uiteenlopende prioriteiten voor IT-leiders komen aan bod, variërend van kunstmatige intelligentie en innovatie tot leiderschap en de toekomst van werk. Dutch IT-channel is partner van het symposium.

IT-leiders komen op het Gartner IT Symposium/Xpo van 9 tot en met 12 november virtueel samen. Het symposium helpt IT-leiders het momentum van hun IT-organisatie te waarborgen door verouderde werkwijzen uit te faseren en verouderde aannames over wat mogelijk en praktisch is aan te pakken. Op het Gartner IT Symposium/Xpo gaan IT-leiders gezamenlijk de strijd aan met uitdagingen waarmee zij iedere dag te maken hebben. Experts van Gartners delen hun onderzoeken, reiken voorbeelden aan en praten u bij.

Sessies

Op de agenda staan sessies over uiteenlopende prioriteiten voor IT-leiders, waaronder:

  • Kunstmatige intelligentie, data en analytics
  • Klant- en werknemerservaring
  • Cybersecurity en risicomanagement
  • Innovatie en opkomende technologieën
  • Leiderschap en business transformatie
  • Herbouwen na de crisis
  • Talent, cultuur en de toekomst van werk

Aanmelden

De volledige agenda van het Gartner IT Symposium/Xpo is hier beschikbaar. Via deze webpagina kunt u zich ook registreren voor het symposium.