Witold Kepinski - 13 december 2021

Rubrik Cloud Vault spoort cyberdreigingen op

Rubrik Cloud Vault spoort cyberdreigingen op image

Rubrik, expert op het gebied van Zero Trust data security, introduceert Rubrik Cloud Vault: een volledig beheerde, veilige en geïsoleerde cloud archiveringdienst die klanten helpt hun data binnen enkele minuten te beveiligen en zich te verdedigen tegen cyberaanvallen.

Dit nieuwe SaaS-aanbod, gebouwd op Microsoft Azure, vermindert volgens Rubrik het risico dat data worden gewijzigd, verwijderd of versleuteld. Het aanbod is air-gapped van de rest van de productieomgeving van de klanten, zodat er een betere beveiliging tegen ransomware-aanvallen gecreëerd wordt. Daarnaast stelt Rubrik Cloud Vault klanten in staat bestendig te zijn tegen cyberaanvallen en losgeldbetalingen te voorkomen. Dit wordt gerealiseerd door direct herstelbare kopieën van de meest belangrijke data op een beveiligde en geïsoleerde cloudlocatie te bewaren.

Nieuwe mogelijkheden voor het opsporen van cyberdreigingen

Rubrik, expert op het gebied van Zero Trust Data Security, verbetert verder zijn cyber resilience-oplossingen waarmee organisaties beter zijn uitgerust in de strijd tegen ransomware. Met deze nieuwe release kunnen organisaties reageren met meer intelligentie en geïntegreerde tools, en herstellen zij sneller van cyberaanvallen. Met eenvoudige UI-ondersteuning en API-gestuurde integraties, waaronder Palo Alto Networks' Cortex XSOAR, kunnen security teams sneller herstellen van aanvallen en de kans op herinfectie verkleinen.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-7 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!