Wouter Hoeffnagel - 20 april 2023

ICT-consultancy Bizzomate ontvangt Great Place To Work-certificering

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, is voor de derde keer op rij officieel gecertificeerd als ‘Great Place To Work’.

ICT-consultancy Bizzomate ontvangt Great Place To Work-certificering image

De certificering is toegekend door Great Place To Work Nederland na een onafhankelijk en anoniem medewerkersonderzoek naar vijf belangrijke waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Deze aanpak hanteert Great Place To Work inmiddels in 60 landen wereldwijd bij ruim 10.000 organisaties.

Trots

Anne van der Heide, Happiness Officer bij Bizzomate: “Onze derde certificering als Great Place to Work laat zien dat we structureel met de juiste dingen bezig zijn en we zijn erg blij daar weer bevestiging van te krijgen. Vooral de grote eigen verantwoordelijkheid, het vertrouwen van het management en het feit dat collega’s binnen de organisatie op elkaar kunnen rekenen, wordt erg gewaardeerd. Bizzomate haalde dit jaar op deze punten een 100% score. Daar zijn we enorm trots op.”

Op alle getoetste waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap scoorde Bizzomate ook dit jaar ruim boven de 90 procent. Daarnaast zegt 100% van collega’s dat ze de juiste middelen krijgen om hun werk goed te kunnen doen en dat fouten maken mag binnen de organisatie.

Aandacht voor waardering

Uit de scores blijkt verder dat medewerkers blij zijn met de waardering die ze krijgen voor hun inzet bij Bizzomate. Collega’s krijgen niet alleen waardering van het management, maar er wordt veel aan gedaan om ervoor te zorgen dat collega’s hun waardering voor elkaar uitspreken. Via de feedback tool Truqu geven collega’s elkaar complimenten en feedback en tijdens kwartaalgesprekken is er aandacht voor. Medewerkers krijgen bovendien veel waardering van mensen die ze helpen tijdens hun MVO-werkzaamheden.

De belangrijkste redenen dat mensen kiezen voor Bizzomate is het feit dat ze 10% van hun tijd aan persoonlijke groei mogen besteden en 10% van hun tijd aan vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn de mensgerichtheid en de ruime aandacht voor de werk-privé balans doorslaggevende redenen om bij Bizzomate te gaan werken.

Actief aan de slag met feedback

Dat neemt niet weg dat de arbeidsmarkt nog steeds krap is, zeker voor ICT'ers. Dus werkt Bizzomate er hard aan om in het komende jaar een aantrekkelijke werkgever te blijven. De organisatie doet dit door goed te luisteren, door te vragen en vervolgens verbeteringen aan te brengen waar nodig. Op basis van eerdere feedback is bijvoorbeeld de medewerkersparticipatie regeling aangepast. Mensen die langer bij Bizzomate blijven werken worden hierdoor nu extra beloond voor hun loyaliteit.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!