Witold Kepinski - 25 april 2023

Google Cloud lanceert nieuwe Security AI Workbench

Google Cloud heeft vandaag Security AI Workbench aangekondigd, een eerste platform in de branche waarmee beveiligingspartners generatieve AI kunnen uitbreiden naar hun producten.

Google Cloud lanceert nieuwe Security AI Workbench image

Het nieuwe platform combineert een nieuw, beveiligingsspecifiek large language model (LLM) van Google Cloud, Sec-PaLM, met de toonaangevende frontlinie-intelligentie van Mandiant en omvat kwetsbaarheden, malware, bedreigingsindicatoren en meer. 

Partners kunnen eenvoudig met het platform integreren via een API (Application Programming Interface) om bedreigingsinformatie, workflows en andere kritieke functionaliteit naar klanten te brengen, met behoud van gegevensbescherming en soevereiniteit op ondernemingsniveau. 

Security AI Workbench zal nieuwe partneraanbiedingen mogelijk maken die klanten helpen bij het aanpakken van belangrijke beveiligingsuitdagingen op het gebied van bedreigingen, lastige tools en de talentkloof.

Lees hier meer over Google Cloud Security AI Workbench.

Google Cloud en Mandiant bieden cyberbeveiligingspartnerecosystemen om het meest open, allesomvattende en intelligente platform in de branche te bieden voor end-to-end klanten behoeften op het gebied van cyberbeveiliging. Lees meer hier.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!