Witold Kepinski - 05 mei 2023

Microsoft Windows 11 Insider Preview Build 23451 is beschikbaar

Voor de Windows Insider heeft Microsoft de nieuwr Windows 11 Insider Preview Build 23451 uitgebracht voor de Dev Channel.

Microsoft Windows 11 Insider Preview Build 23451 is beschikbaar image

Microsoft meldt: "We introduceren een gemoderniseerd detailvenster in Verkenner (ALT + Shift + P), ontworpen om u te helpen eenvoudig toegang te krijgen tot gerelateerde inhoud, up-to-date te blijven met bestandsactiviteit en samen te werken zonder zelfs maar een bestand te openen."

Wanneer een gebruiker een bestand selecteert in Verkenner en het paneel inschakelt, geeft een modern paneel contextuele informatie weer over het bestand, inclusief bestandsminiatuur, deelstatus en -knop, bestandsactiviteit, gerelateerde bestanden en e-mails en andere informatie. 

""Om het deelvenster in te schakelen, kiest u 'Details-venster' in het menu Beeld en schakelt u vervolgens het venster in met een gemakkelijk toegankelijke knop aan de rechterkant van de opdrachtbalk. De menu-/toggle-knop Bekijken in de opdrachtbalk kan op dezelfde manier worden gebruikt om toegang te krijgen tot het voorbeeldvenster. Dit gemoderniseerde deelvenster vervangt het verouderde detailvenster in Verkenner", aldus Microsoft.

Lees alle details hier.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-6 | 07-10 tm 14-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!