Witold Kepinski - 16 juni 2023

AWS breidt Amazon GuardDuty dreigingsdetectie services uit

Amazon Web Services (AWS) heeft drie nieuwe mogelijkheden aangekondigd voor Amazon GuardDuty, de dreigingsdetectieservice van AWS, die de beveiliging van klanten verder versterken door uitgebreide dekking en voortdurende verbeteringen in machine learning, anomaliedetectie en geïntegreerde bedreigingsinformatie.

AWS breidt Amazon GuardDuty dreigingsdetectie services uit image

GuardDuty maakt deel uit van een breed scala aan AWS-beveiligingsservices die klanten helpen potentiële beveiligingsrisico's te identificeren, zodat ze snel kunnen reageren, waardoor beveiligingsteams zich kunnen concentreren op taken met de hoogste waarde. 

De drie nieuwe mogelijkheden breiden GuardDuty-bescherming uit naar container-runtime-gedrag, evenals naar database- en serverloze omgevingen. 

EKS Runtime Monitoring verdiept de detectie van bedreigingen binnen de gecontaineriseerde workloads van klanten. GuardDuty RDS Protection helpt klanten gegevens te beschermen die zijn opgeslagen in Amazon Aurora-databases. GuardDuty Lambda Protection helpt klanten bedreigingen voor hun serverloze applicaties te detecteren. 

Ga naar om aan de slag te gaan met Amazon GuardDuty: aws.amazon.com/guardduty

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!