Witold Kepinski - 22 juni 2023

VH ICT en IT2Grow zijn nieuwe Sophos Platinum Partners

VH ICT en IT2Grow zijn Sophos’ nieuwe Platinum Partners in de Benelux. Dit maakte Sophos, speler in het innoveren en bieden van cybersecurity-as-a-service, bekend tijdens zijn Partner Awards 2023 in het Louwman Museum in Den Haag. Zij worden niet alleen beloond voor hun prestaties, maar ook voor hun inzet en toewijding om de cybersecurity-oplossingen van Sophos onder de aandacht te brengen.

VH ICT en IT2Grow zijn nieuwe Sophos Platinum Partners image

Partners spelen een strategische rol in het onder de aandacht brengen van Sophos’ Cybersecurity-as-a-Service-aanbod, met name voor de Managed Detection & Response-oplossing.

Hans Claeskens, channel director bij Sophos Benelux, zegt: “Volgens State of Ransomware 2023-rapport van Sophos heeft 66% van de organisaties in het afgelopen jaar te maken gehad met een ransomware-aanval. Dit is dezelfde uitkomst als vorig jaar. De dreiging neemt niet af, dus het is cruciaal dat organisaties innovatieve cybersecurityoplossingen implementeren. Ik ben verheugd om de partners te belonen die een grote bijdrage leveren aan het succes van Sophos in de Benelux en die onze klanten dagelijks helpen met hun cybersecuritybehoeften om hen te beschermen tegen ransomware en andere aanvallen.”

“Het team van VH ICT is erg trots op deze award, waardoor ons partnership met Sophos van meer dan 20 jaar een nieuwe fase ingaat. Sophos MDR en XGS sluiten perfect aan op ons portfolio en helpen ons om onze cybersecurity ondersteuningsstrategie aanzienlijk uit te breiden voor onze klanten”, zegt Richard Hulst, directeur bij VH ICT.

“De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze samenwerking met Sophos, met als resultaat dat we trots zijn aan te kondigen dat we officieel Platinum Partner zijn van Sophos”, zegt Rob Hueber, sales manager bij IT2Grow.

Aragorn uit Eindhoven is uitgeroepen tot Sophos EMEA MSP of the Year. Niels de Waard, Business Development Manager bij Aragorn, kreeg de award overhandigd.

Niels de Waard (Aragorn)

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Axians 09/10/2024 - 22/10/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!