Witold Kepinski - 12 juli 2023

Frédérique Liaigre wordt MD Verizon Business Benelux

Verizon Business benoemt Frédérique Liaigre tot Managing Director (MD) Benelux en EMEA South. De aanstelling breidt haar pakket van verantwoordelijkheden daarmee uit naar onder andere Nederland, België en Luxemburg. Liaigre werkt sinds 15 juni 2023 in haar nieuwe rol als MD.

Frédérique Liaigre wordt MD Verizon Business Benelux image

Frédérique Liaigre vervulde de afgelopen zes jaar met succes twee gelijktijdige functies: President van Verizon France en Managing Director EMEA South, waaronder Frankrijk, Italië en Spanje. 

Frédérique is in haar nieuwe, uitgebreide rol verantwoordelijk voor het ondersteunen van grote organisaties in de Benelux bij het oplossen van technologische uitdagingen en ze helpt hen toekomstbestendig te worden. Daarnaast geeft Liaigre richting aan de activiteiten in de Zuid-EMEA-regio en ondersteunt ze bij het realiseren van de regionale strategische doelstellingen van Verizon Business. 

“Ik ben trots op en enorm enthousiast over mijn benoeming tot MD voor de Benelux. Ik voel me namelijk erg thuis in België en Nederland, twee landen waar ik in het verleden zowel woonde als werkte. Ik kijk uit naar het vernieuwen van mijn lokale contacten en het regionale succes van Verizon Business in een stroomversnelling te brengen”, zegt Frédérique Liaigre. 

Liaigre werkte de afgelopen 30 jaar bij enkele van ‘s werelds grootste IT- en telecombedrijven, waaronder ADP, SFR, Vodafone en Orange. Haar werkgebied omvatte de EMEA-regio en Noord-Amerika. Frédérique Liaigre heeft ruime ervaring met werken in interculturele, meertalige teams en het ondersteunen van klanten wereldwijd bij het creëren van de juiste basis voor hun digitale transformatie. Liaigre is gepassioneerd over de toekomst van communicatie en de manier waarop technologie bedrijven vooruithelpt door het creëren van nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en de uitwisseling van kennis.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!