Wouter Hoeffnagel - 18 juli 2023

Jihane Abid is Distributie Ecommerce Manager Benelux bij Zyxel

Zyxel Networks benoemt Jihane Abid tot Distributie Ecommerce Manager Benelux. Jihane Abid (42 jaar) heeft veel ervaring in de IT-markt en werkte eerder in verschillende sales management rollen bij G Data CyberDefense.

Jihane Abid is Distributie Ecommerce Manager Benelux bij Zyxel image

Jihane Abid werd genomineerd voor de Dutch-IT Channel Awards in de categorie Sales Manager of the Year 2022. Abid is een comeback kid; voorheen werkte ze ook al ruim 6 jaar bij Zyxel. “Wij kennen Jihane al langer als een zeer capabele vrouw met een grote hoeveelheid kennis en kunde op het gebied van sales en marketing”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux over de comeback van Jihane: “Met Jihane in ons midden zijn we klaar voor de komende periode waarin we veel nieuwe producten en oplossingen op de markt gaan brengen.”

Focus op mkb

Abid: “Het is ongelofelijk leuk om weer terug te zijn bij het bedrijf dat ik 10 jaar geleden verliet. Er is ondertussen enorm veel veranderd bij Zyxel. Wij hebben een duidelijke focus op midden en klein bedrijven. Onze cloud-oplossing, Nebula, gaat ons daarbij helpen.”

De komende tijd gaat Abid zich onder meer bezighouden met e-commerce. Ze legt uit: “Zyxel verkoopt via distributeurs, Valua Added Resellers en natuurlijk via de online kanalen. We focussen ons de komende periode op het uitbreiden van ons verkoopkanaal door met nog meer VAR’s en online resellers samen te gaan werken.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!