Wouter Hoeffnagel - 03 augustus 2023

CrowdStrike bekroond met 2023 US ISV Partner of the Year Award van AWS

CrowdStrike is uitgeroepen tot de 2023 US ISV Partner of the Year van Amazon Web Services (AWS). Het bedrijf is een van de snelst groeiende en grootste technologie-, go-to-market- en innovatiepartners van AWS.

CrowdStrike bekroond met 2023 US ISV Partner of the Year Award van AWS image

Als langdurige cybersecuritypartner helpt CrowdStrike klanten met AI-gebaseerde cybersecurity vanuit de cloud. Het aanbod omvat meer dan 20 integraties met AWS-oplossingen, waaronder AWS Control Tower, AWS Systems Manager en Amazon GuardDuty. Het helpt AWS-klanten zo met een veilige cloud-transformatie.

'Cybersecurity voor het cloudtijdperk'

"CrowdStrike heeft cybersecurity gebouwd voor het cloudtijdperk. Terwijl AWS transformeerde om in te spelen op hoe en waar ter wereld bedrijven de cloud gebruiken, onderstreept onze strategie van naadloze beveiliging van elke stap van de cloudreis van een AWS-klant de CrowdStrike-klantervaring", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike.

"Sinds de oprichting heeft CrowdStrike's nauwe afstemming op de diensten, implementatiemechanismen en go-to-market bewegingen van AWS het Falcon-platform synoniem gemaakt voor cloudmigratie en digitale transformatie. AWS's erkenning van CrowdStrike als 2023 US ISV Partner of the Year onderstreept ons leiderschap in de categorie van cloudsecurity, onze toewijding aan innovatie en ons go-to-market succes met AWS bij het beveiligen van de cloud in elk klantsegment en iedere regio."

Specialisatie, innovatie en samenwerking

De award, die is aangekondigd tijdens de AWS regional Partner Summit in New York City, erkent partners wier bedrijfsmodellen het afgelopen jaar specialisatie, innovatie en samenwerking hebben omarmd. De winnaars werden geselecteerd door een panel van AWS-experts op basis van objectieve criteria en gecontroleerd door een externe leverancier.

Onlangs werkte CrowdStrike samen met AWS aan de ontwikkeling van het Endpoint Security-component van het Open Cloud Security Framework dat aan de basis ligt van het onlangs uitgebrachte Amazon Security Lake van AWS. Eerder dit jaar onthulden CrowdStrike en AWS een generative AI-samenwerking op CrowdStrike's Charlotte AI-assistent.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!