Witold Kepinski - 29 augustus 2023

Jürgen Verniest is Sales Director Gatewatcher Benelux en Nordic

Gatewatcher, een speler op het gebied van realtime detectie van cyberdreigingen, is verheugd de benoeming aan te kondigen van twee nieuwe Sales Directors. Mike Hart treedt toe Gatewatcher als nieuwe Sales Director voor Groot-Brittannië en Ierland; Jürgen Verniest als nieuwe Sales Director Benelux en Nordics. Hun rol zal bestaan ​​uit het definiëren en implementeren van de ontwikkelingsstrategie van Gatewatcher in respectievelijk Groot-Brittannië en Ierland en Noord-Europa, en het versterken van de positie van het bedrijf als belangrijke speler op de internationale NDR-markt (Network Detection and Response).

Jürgen Verniest is Sales Director Gatewatcher Benelux en Nordic image

Met meer dan 20 jaar ervaring in Cyber ​​Security Sales heeft Mike Hart aanzienlijke ervaring in het werken met opkomende leveranciers die de Britse en EMEA-markten betreden. Nadat hij zijn vak in de distributie heeft geleerd, heeft Mike senior functies bekleed bij talloze leveranciers toen deze de markt betreden, waaronder Intel 471, DF Labs en Rapid7. Mike gaat samenwerken met Ian Dutton, PreSales in Groot-Brittannië.

Jürgen Verniest heeft ruim 25 jaar ervaring als Sales- en Marketing Manager en bekleedde diverse spraakmakende functies bij Alcatel-Lucent, Cisco en spotit. Bij spotit bekleedde Jürgen de functie van Head of Sales en werd in 2020 CEO. Voorafgaand aan spotit was Jürgen bij Cisco verantwoordelijk voor de Cyber ​​Security Line of Business in België en Luxemburg met de nadruk op Enterprise en Public Sector, met dekking voor zowel technische en zakelijke beslissers (inclusief CISO- en CxO-niveau).

“ Felicitaties aan onze nieuwe verkoopdirecteuren. Beiden brengen aanzienlijke kennis van hun respectievelijke markten met zich mee ”, zegt Dominique Meurisse, VP Sales International bij Gatewatcher . De Britse en Benelux-markten zijn belangrijke gebieden om in te opereren en we zijn ervan overtuigd dat de ervaring van Mike en Jürgen hen in staat zal stellen met succes in hun rol te stappen en de complexe cyberbeveiligings- en milieubeschermingsvraagstukken van huidige en toekomstige klanten en partners het hoofd te bieden. ”

“Het is mij een groot genoegen om deze nieuwe functie te vervullen en ik ben erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Mijn voornaamste missie zal zijn om de 100% indirecte distributiestrategie van Gatewatcher in de regio te versterken en onze ontwikkeling in de fintech-, nutsbedrijven-, gezondheidszorg- en overheidssectoren te ondersteunen, dankzij ons partnerprogramma”, geeft Mike Hart, nieuwe Sales Director UK en Ierland, aan.

'Het is een eer om mij aan te sluiten bij de Europese leider op het gebied van inbraakdetectie en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen en ik kijk ernaar uit om de innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen van Gatewatcher te promoten op de markten van de Benelux en Scandinavië. De opkomst van geavanceerde aanhoudende bedreigingen, maar ook nieuwe regelgeving zoals de komende NIS 2 -verordening, bieden een gunstige context voor leiders op het gebied van beveiliging en risico om prioriteit te geven aan netwerkdetectie en -respons als aanvulling op andere detectie-instrumenten, om een ​​krachtige en adequate incidentdetectie en -respons te garanderen. reactie ”, legt Jürgen Verniest, nieuwe Sales Director Benelux en Nordics, uit.

Met deze benoemingen zet het bedrijf zijn internationale ontwikkeling voort, met de belofte om rust en duurzaamheid te bieden aan de klanten en partners van Gatewatcher in Frankrijk en daarbuiten.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-7 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!