Witold Kepinski - 13 september 2023

Security Distributor of the Year: nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Security Distributor of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

Security Distributor of the Year: nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Security Distributor of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Security Distributor?

Een Security Distributor is een bedrijf dat securityoplossingen distribueert van leveranciers aan resellers en eindgebruikers.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van cybersecuritydistributie te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van cybersecuritydistributie te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Security Distributor of the Year:

  • Benadruk de sterke prestaties van je bedrijf op het gebied van cybersecuritydistributie.
  • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van cybersecuritydistributie.
  • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van sterke prestaties van een securitydistributor:

  • Groei in omzet en marktaandeel
  • Uitbreiding van het productaanbod
  • Sterke focus op innovatie
  • Uitstekende relaties met leveranciers
  • Bewezen track record in het ondersteunen van resellers

Voorbeelden van hoe een securitydistributor zich kan onderscheiden van de concurrentie:

  • Focus op een bepaalde niche of markt
  • Uitgebreide expertise in een bepaald gebied
  • Sterke focus op training en certificering van medewerkers
  • Unieke diensten of oplossingen

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je bedrijf genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie Security Distributor of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe een securitydistributor zich kan onderscheiden van de concurrentie:

  • Focus op een bepaalde niche of markt. Een securitydistributor kan zich bijvoorbeeld specialiseren in cybersecurityoplossingen voor de cloud of voor de financiële sector.
  • Uitgebreide expertise in een bepaald gebied. Een securitydistributor kan bijvoorbeeld een expert zijn in het leveren van cybersecurityoplossingen voor grote bedrijven of voor overheidsinstanties.
  • Sterke focus op training en certificering van medewerkers. Een securitydistributor kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.
  • Unieke diensten of oplossingen. Een securitydistributor kan unieke diensten of oplossingen aanbieden, zoals cybersecurityaudits of cybersecuritytrainingen.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Security Distributor of the Year.

Nomineer nu!

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!