Witold Kepinski - 16 oktober 2023

José Van Dijk wordt Cisco channel lead voor EMEA

José Van Dijk is aangesteld om leiding te geven aan de EMEA Partner Sales & Routes to Market organisatie. Nadat ze met haar familie terugkeerde naar Nederland vanuit de Verenigde Staten, is ze nu gevestigd in Amsterdam.

José Van Dijk wordt Cisco channel lead voor EMEA image

"In José hebben we de ideale persoon om de EMEA Partner organisatie vooruit te helpen,” zegt Oliver Tuszik, President Cisco Europe, Middle East and Africa. "Ze is een veranderaar die verdere vereenvoudiging en procesverbeteringen in de Partner organisatie zal brengen. José heeft fantastische relaties met partners in de regio en zal hen helpen om hun bedrijf winstgevender te maken. Vooral op het gebied van cybersecurity, samenwerking en managed services zien we enorme kansen voor onze partners."

Maar liefst 90 procent van de omzet van Cisco verloopt via partners. De nieuwe Channel Leader speelt daarbij een cruciale rol binnen het EMEA Leadership Team en voor Cisco's strategie in de EMEA-regio. In haar vorige functie heeft José Van Dijk gedurende de afgelopen viereneenhalf jaar een zeer invloedrijke positie bekleed bij het opzetten en leiden van het Global Operations & Partner Performance team. Tijdens haar 25-jarige loopbaan bij Cisco heeft ze met succes talrijke transformatiefases aangestuurd op het gebied van development, marketing, services, customer experience en meest recentelijk de global partner sales & routes to market.

"Mijn absolute prioriteit is om tijd door te brengen met onze EMEA-partners, om te leren over hun prioriteiten en hoe we samen groei in de regio kunnen stimuleren,” zegt José Van Dijk. "Ik kijk ernaar uit om bestaande partnerrelaties te vernieuwen, nieuwe op te bouwen en meer te leren over het geweldige werk dat we doen met onze klanten."

Lees meer over de partnerstrategie en het programma van Cisco Partner Summit van 6 tot 9 november 2023. U kunt zich hier registreren voor live uitzendingen van de keynotes.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-3 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!