Redactie - 24 oktober 2023

Cyber Security Visie op 28 november: niet bang maken maar geruststellen

it2grow en Protinus organiseren op dinsdag 28 november het event ‘Cyber Security Visie 2024’. In het Woudschoten Hotel in Zeist worden die dag de belangrijkste securitytrends voor de toekomst besproken.

Cyber Security Visie op 28 november: niet bang maken maar geruststellen image

Na het succes van vorig jaar maken it2grow en Protinus zich op voor de tweede editie van Cyber Security Visie. Toen kwamen er 185 bezoekers, nu hopen de organisatoren op een mooie doorgroei. Het event richt zich volledig op securitybeslissers bij eindgebruikers: CSO’s, CISO’s en securityarchitecten, maar ook CIO’s en IT-managers.

Keynote

Cyber Security Visie is hét platform waar vooraanstaande experts hun visie delen op het gebied van cybersecurity, ICT-infrastructuur en datamanagement. Ze kijken daarbij vooruit naar 2024 en de jaren daarna.

Het event van 28 november begint om 9.30 uur met een plenair welkom. Daarna volgt de keynotespeech van Don Eijndhoven, een erkend specialist op het gebied van cyber-warfare en cybercrime. Vervolgens kunnen bezoekers maximaal vier break-out sessies bezoeken. Een groot aantal verschillende experts gaan in op thema’s zoals multifactor authentication, zero-trust, post-quantum encryption, de hybride cloud en AI. Raymond Bierens neemt daarna, tussen 15.00 en 16.00 uur, de afsluitende keynote voor zijn rekening. Hij is onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft meer dan twintig jaar ervaring met cybersecurity en digital risk. Hij gaat het hebben over de NIS2-richtlijnen waar organisaties steeds nadrukkelijker mee te maken krijgen.

Het event heeft een InfoPlaza, waar verschillende fabrikanten bezocht kunnen worden. Bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor 1-op-1-gesprekken met diezelfde fabrikanten. Na afloop van de afsluitende keynote is er een netwerkborrel, die tot ongeveer 17.00 uur duurt.

Duidelijk inzicht

“Mensen die het event bezoeken krijgen op één dag een heel duidelijk inzicht in de trends voor komend jaar, waardoor het makkelijker wordt om door de securitybomen het bos weer te zien”, zegt Patrick Louwe, eigenaar van it2grow. “In de wereld van de security zijn we vaak vooral aan het bang maken. Dat gaan we op 28 november zeker niet doen! We willen mensen juist geruststellen, omdat ze na afloop van de dag precies weten wie de belangrijkste partijen zijn en waar die zich mee bezighouden.”

Naast de initiatiefnemers it2grow en Protinus wordt het event mede mogelijk gemaakt door HPE, TD Synnex, Veeam, Darktrace en Sophos. Heb je als securitybeslisser belangstelling om te komen? Inschrijven kan hier.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!