Witold Kepinski - 26 oktober 2023

Forescout en Secior versterken cybersecurity van klanten

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap om gezamenlijk de cyberbeveiliging van hun klanten te versterken. Dit partnerschap zal real-time zichtbaarheid, risicobeheer, continue monitoring van bedreigingen en NIS2-compliancediensten bieden voor de hele onderneming, inclusief campus, datacenter, externe werknemers, cloud, mobiel, IoT, OT en IoT-endpoints.

Forescout en Secior versterken cybersecurity van klanten image

Fred Streefland, CEO van Secior: "Met de toenemende digitalisering en connectiviteit in alle sectoren worden moderne bedrijven geconfronteerd met de uitdaging om een ​​volledige inventaris van hun activa bij te houden en hun risico's te monitoren. Dit leidt snel tot hiaten in de cyberbeveiligingsstrategie en compliance." Hij ziet Forescout als een perfecte aanvulling op het portfolio van de Nederlandse beveiligingsspecialist: “Wij delen met Forescout de visie dat je niet kunt beveiligen wat je niet kunt zien – en dat vereist een holistische aanpak die alle apparaten omvat, van IT tot IoT tot OT."

De oplossingen en mogelijkheden van Forescout identificeren en classificeren voortdurend elk bedrijfsmiddel dat met een onderneming verbonden is, ongeacht fabrikant of type (IT, OT, IoT en IoT). Vervolgens kunnen organisaties automatisch de juiste beveiligings- en compliance maatregelen implementeren om hun risico's te beperken. Bovendien helpen de oplossingen bij het identificeren van geavanceerde bedreigingen die mogelijk de beveiligingscontroles hebben omzeild, waardoor organisaties in realtime kunnen reageren. Secior brengt gedetailleerde kennis van OT&IT-cyberbeveiliging in kritieke industrieën en datacenters met zich mee, evenals jarenlange ervaring met audit-, compliance- en risicoadvies methodologieën uit sterk gereguleerde financiële sectoren.

Beide bedrijven delen de visie om cybersecurity samen als een teaminspanning te benaderen. Christina Höfer, VP Global Industrial Enterprises bij Forescout, prijst de grote expertise van hun contacten: “Onze collega’s bij Secior denken als CISO’s. Onze gezamenlijke klanten waarderen de kennis en service die ze in huis hebben. Secior stelt hen in staat het maximale uit hun cybersecurity-tools te halen. en proactief hun cyberrisico's verminderen en compliancedoelstellingen zoals NIS2 bereiken." De nauwe samenwerking maakt optimaal gebruik van de sterke punten van beide bedrijven om klanten te voorzien van uitgebreide cyberbeveiliging voor IT, OT en IoT.

Nina Gieseke, Channel Account Manager bij Forescout, onderstreept het belang van de samenwerking: “Secior is een belangrijke partner voor onze groei in Nederland en Midden-Europa.” Volgens haar vormen de diensten van Secior in combinatie met de oplossingen van Forescout een mooie symbiose. Forescout en Secior kijken ernaar uit om hun succesvolle samenwerking voort te zetten ten behoeve van hun klanten. Samen zullen zij de cyberbeveiliging van Europese bedrijven naar een nieuw niveau tillen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!