Wouter Hoeffnagel - 02 november 2023

TD SYNNEX Datech neemt gespecialiseerde leveranciers op in portfolio designoplossingen

Datech, de gespecialiseerde divisie van TD SYNNEX voor designsoftware, breidt het portfolio uit, waardoor partners de beschikking krijgen over een ruimer aanbod designsoftware. Datech is de toonaangevende distributeur van Autodesk en blijft Autodesk-partners hetzelfde hoge niveau van deskundige diensten aanbieden, maar voegt nu meer leveranciers toe, die veel aanvullende oplossingen voor designsoftware bieden.

TD SYNNEX Datech neemt gespecialiseerde leveranciers op in portfolio designoplossingen image

Datech beoogt de voordelen van zijn uitgebreide productlijn, services met meerwaarde en tools aan een uitgebreidere gemeenschap van resellers aan te bieden. Het bedrijf richt zich op nieuwe partners in de bredere commerciële en openbare sectoren die de groeimogelijkheden van designsoftware willen benutten.

Het wereldwijde team van Datech blijft partners op hun traject naar digitale transformatie ondersteunen. Het bedrijf biedt gerichte en strategische bedrijfsontwikkeling, pre-sales support en technische training, gesteund door de digitale distributiesystemen van wereldklasse en de geautomatiseerde processen van TD SYNNEX.

Patrick Zammit, President voor Europa en APJ, TD SYNNEX vertelt: “Datech heeft een gevestigde reputatie voor zijn grondige kennis van designsoftware, gebouwd op de expertise en ervaring van zijn internationale team en gesteund door robuuste tools, platforms en verkoopmethoden die gericht zijn op het succes van de klant. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en partners genieten optimaal van alle voordelen van deze unieke combinatie. De verdere uitbreiding en diversifiëring stelt design-partners nu in staat om hun bedrijfsgroei te versnellen en het succes van hun klanten te verbeteren.”

Jaap Smit, Vice-President bij Datech Global, zegt: “De evolutie in de aanpak van Datech is een reactie op de veranderingen in de markt en is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat we ons in de best mogelijke positie bevinden om de groei en ambities van onze partners te ondersteunen. In de afgelopen jaren is de designmarkt snel gegroeid. Dankzij de nieuwe geavanceerde 3D- en visualisatiesoftware zijn designers en organisaties zijn nu veel meer gericht op digitaal. Deze digitale revolutie heeft nieuwe mogelijkheden aangeboord voor partners en biedt een nieuw gebied waarin wij ons als bedrijf kunnen uitbreiden en ontplooien.

“Onze focus is volledig gericht op het succes van onze partners en eindgebruikers. Met onze groeiende productlijn kan Datech de voordelen van zijn diepgaande kennis en ervaring aan nog meer partners aanbieden. We verheugen ons erop nieuwe partnerleveranciers aan onze portfolio toe te voegen in de komende weken en maanden”, voegde Smit toe.

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!