Witold Kepinski - 13 november 2023

Dell Technologies introduceert all-flash appliance ObjectScale XF960

Dell Technologies introduceert de nieuwe all-flash storage appliance ObjectScale XF960. Objectopslag evolueert snel. Het wordt steeds meer omarmd als primaire opslag voor veeleisende, snelgroeiende workloads zoals analytics, generatieve AI (GenAI) en gerelateerde cloud-native applicatie-ontwikkeling.

Dell Technologies introduceert all-flash appliance ObjectScale XF960 image

Dell Technoligies meldt: 'Met Dell ObjectScale, onze schaalbare, krachtige container-objectopslag die is gebouwd voor de eisen van de volgende generatie, kunnen we organisaties helpen sneller te innoveren met een wereldwijde naamruimte, sterke S3-compatibiliteit, krachtige prestaties en kant-en-klare beveiliging op bedrijfsniveau op dag één.

Vandaag tillen we de ObjectScale-ervaring naar een hoger niveau door de nieuwste software-innovatie (ObjectScale versie 1.3) te introduceren als een volledig geïntegreerde, kant-en-klare oplossing. De nieuwe ObjectScale XF960 is een krachtig, volledig flash-apparaat gebouwd op een Dell PowerEdge-server van de nieuwste generatie. Dit biedt klanten een verbazingwekkende flexibiliteit die verder gaat dan de softwaregedefinieerde opties die al beschikbaar zijn bij ObjectScale.

ObjectScale is nu beschikbaar als 's werelds krachtigste objectopslagapparaat, op maat gebouwd op Kubernetes.

GenAI en meer

Flexibiliteit is de naam van het spel met ObjectScale. Schaal van wat u vandaag nodig heeft tot petabytes en meer. Kies uit OpEx- of CapEx-prijsmodellen voor echt openbaar cloud-achtig gemak. Optimaliseer databeheer met softwaregedefinieerde ObjectScale op edge-locaties voor data-inname en de XF960-appliance in het datacenter voor hardcore verwerking. Combineer Starburst met ObjectScale om de basis te leggen voor een krachtig, oneindig schaalbaar lakehouse, on-premises en in multicloud-omgevingen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Naast het all-flash-apparaat is ObjectScale verkrijgbaar met een keuze uit twee softwaregedefinieerde ‘smaken’. Met de Software Bundle implementeert u uw infrastructuur terwijl Dell ObjectScale en Kubernetes beheert. Met as-an-Application verzorgen wij ObjectScale, en u implementeert en draait op Red Hat OpenShift, het toonaangevende hybride cloud-applicatieplatform in de branche, mogelijk gemaakt door Kubernetes.'

Lees alle details hier.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-3 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!