Witold Kepinski - 08 december 2023

Microsoft introduceert nieuwe Copilot innovaties

Microsoft introduceert nieuwe Copilot innovaties. Dit meldt het bedrijf bij de viering van het 1-jarig bestaan van deze AI-toepassing.

Microsoft introduceert nieuwe Copilot innovaties image

Microsoft belicht enkele nieuwe functies die nu worden getest:

GPT-4 Turbo – Binnenkort kan Copilot reacties genereren met behulp van het nieuwste model van OpenAI, GPT-4 Turbo, waardoor gebruikers complexere en langere taken kunt uitvoeren. 

Dit model wordt momenteel getest met geselecteerde gebruikers en zal de komende weken breed worden geïntegreerd in Copilot.

Nieuw DALL-E 3-model – Gebruikers kunnen Copilot gebruiken om afbeeldingen te maken die van nog hogere kwaliteit zijn en nauwkeuriger zijn op de prompt met een bijgewerkt DALL-E 3-model. 

Deze mogelijkheden zijn nu voor beschikbaar door naar bing.com/create te gaan of door Copilot te vragen een afbeelding te maken.

Inline Compose met herschrijfmenu – Met Copilot kunnen Microsoft Edge-gebruikers eenvoudig vanaf de meeste websites schrijven. Selecteer gewoon de tekst om te wijzigen en vraag Copilot om deze te herschrijven. Binnenkort beschikbaar voor alle Edge-gebruikers.

Multimodaal met zoekgronding – Microsoft combineert de kracht van GPT-4 met visie met Bing-afbeeldingszoekopdrachten en webzoekgegevens om een ​​beter beeldbegrip voor uw zoekopdrachten te bieden. Deze nieuwe mogelijkheid zal binnenkort beschikbaar zijn.

Lees meer hier.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!