Wouter Hoeffnagel - 20 december 2023

TD SYNNEX gaat distributieovereenkomst aan met Palo Alto Networks

TD SYNNEX sluit een Europese distributieovereenkomst met Palo Alto Networks. Partners kunnen voortaan de volledige reeks hardware- en softwareproducten voor cyberveiligheid van deze leverancier aan hun klanten aanbieden.

TD SYNNEX gaat distributieovereenkomst aan met Palo Alto Networks image

TD SYNNEX ondersteunt de bestaande en nieuwe commerciële partners van Palo Alto Networks in de markt met zijn digitale trainingen en distributiecapaciteit. Hiermee breidt de leverancier zijn bereik van de oplossingen uit tot de uitgebreide gemeenschap van kleine en middelgrote VAR's van de distributeur in de regio. Partners krijgen toegang tot de oplossingen van Palo Alto Networks via de e-commerceplatforms van TD SYNNEX. Daarbij hebben ze toegang tot de gespecialiseerde verkoopondersteuning en het advies van de plaatselijke specialisten in cyberveiligheid van de distributeur.

Focus op groei in cybersecurity

Volgens het onlangs gepubliceerde rapport van TD SYNNEX, Directions of Technology, blijft de prioriteit van channel partners gericht op groei in de sector voor cyberveiligheid. Het rapport, dat werd uitgevoerd door de distributeur, deed onderzoek naar de meningen van partners. Hieruit wordt het duidelijk dat channel partners beveiligingsoplossingen als de grootste inkomstenbron zien, zowel nu als in de nabije toekomst, en dat investering in vaardigheden in cyberveiligheid in hun organisatie de hoogste prioriteit heeft. TD SYNNEX wil partners helpen hun vaardigheden in cyberveiligheid te verbeteren door hen de beschikking te geven over interne experts, educatieve bronnen, training en certificeringen, als onderdeel van de trainingsprogramma’s voor cyberveiligheid en de TD SYNNEX Channel Academy.

Sam Paris, Vice President Security and Networking voor Europa bij TD SYNNEX zei: “Met Palo Alto Networks bieden we het MKB-kanaal een vertrouwd, premium aanbod van bedrijfsproducten en -services voor beveiliging. We verheugen ons erop om volop gebruik te maken van onze diepgaande kennis in beveiliging en onze gegevensgestuurde trainingen om partners te helpen hun praktijken te verbeteren, hun bedrijven te laten groeien en hun klanten te beschermen tegen de continu verder ontwikkelende cyberdreigingen.”

Claudette Atkinson, Senior Director, Distribution EMEA & LATAM bij Palo Alto Networks vertelde: “We zijn erg blij met onze samenwerking met TD SYNNEX. Dit partnerschap is voor ons een doorslaggevende stap om ons bereik uit te breiden naar het MKB en commerciële partners. TD SYNNEX heeft robuuste digitale mogelijkheden en een ‘always-on’ marketingaanpak die Palo Alto Networks enorm zal helpen om deze potentiële markt aan te boren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat meer partners en klanten de beschikking krijgen over ons platform en de volgende generatie oplossingen kunnen leveren voor de huidige beveiligingsproblemen."

Beschikbaarheid

De producten van Palo Alto Networks zijn beschikbaar voor partners van TD SYNNEX in de Europese regio van de distributeur. Ga voor meer informatie naar de speciale Palo Alto Networks-webpagina van TD SYNNEX.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!