Witold Kepinski - 18 januari 2024

DeepCool versterkt Europese aanwezigheid met hoofdkantoor in Eindhoven

Leverancier van koeloplossingen, DeepCool, heeft zijn toewijding aan de Europese markt versterkt met de opening van een nieuw hoofdkantoor aan Le Havre 91 in Eindhoven. Mandy Xu, Europees directeur, erkende het strategische belang van Europa en benadrukte het belang van deze stap door te zeggen: "Dit nieuwe kantoor weerspiegelt de ernst van onze toewijding om onze klanten in deze dynamische markt te bedienen."

DeepCool versterkt Europese aanwezigheid met hoofdkantoor in Eindhoven image

Het nieuwe hoofdkantoor, strategisch gelegen in Eindhoven, bekend om zijn technologische bekwaamheid, positioneert DeepCool om de operationele efficiëntie te verbeteren en zijn diverse Europese klantenbestand beter te bedienen.

DeepCool, synoniem voor geavanceerde koeloplossingen, biedt een reeks hoogwaardige producten, waaronder CPU-koelers, koelventilatoren, pc-behuizingen, voedingseenheden en gaming-randapparatuur.

De vestiging van het Europese hoofdkantoor in Eindhoven onderstreept de toewijding van DeepCool om voorop te blijven lopen in de branche. Deze stap heeft tot doel de verbindingen binnen de regio te versterken en hoogwaardige koeloplossingen aan de Europese consumenten te leveren.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!