Witold Kepinski - 04 mei 2024

DoubleYou versterkt security Apple devices

Met de toenemende prevalentie en complexiteit van kwaadaardige bedreigingen was er dringend behoefte aan een nieuwe aanpak om Apple-apparaten te beschermen. Daarom hebben enkelen voormalige Apple medewerkers DoubleYou opgericht.

DoubleYou versterkt security Apple devices image

Het bedrijf meldt op zijn website: 'Bij DoubleYou streven we ernaar defensieve capaciteiten van wereldklasse te ontwikkelen om de nieuwste bedreigingen tegen Apple-apparaten te bestrijden. Maar in plaats van deze zelf in te zetten, willen we anderen die beveiligingsproducten bouwen empoweren.

Met deze visie op het democratiseren van de beveiliging in gedachten, zijn onze mogelijkheden zorgvuldig ontwikkeld om naadloos te integreren in andere beveiligingsproducten, waardoor hun detectiemogelijkheden worden versterkt en de reikwijdte van de bescherming die ze bieden wordt uitgebreid.'

Over de oprichters:

Patrick Wardle en Mikhail Sosonkin zijn al lang vrienden en werken elk al meer dan twintig jaar op het gebied van cyberbeveiliging. Samen biedt hun gecombineerde expertise het inzicht en de kennis om de volgende generatie detectiemogelijkheden voor macOS en iOS te bouwen.

CEO Patrick Wardle

Patrick Wardle is de CEO en mede-oprichter van DoubleYou, de oprichter van de non-profit Objective-See Foundation, en de auteur van de boekenreeks "The Art of Mac Malware". Omdat hij bij NASA en de NSA heeft gewerkt en op talloze veiligheidsconferenties heeft gepresenteerd, is hij goed bekend met buitenaardse wezens, spionnen en pratende nerds. Gepassioneerd door macOS-beveiliging brengt Patrick zijn dagen door met het ontdekken van Apple 0days, het bestuderen van macOS-malware en het uitbrengen van gratis open-source beveiligingstools om Mac-gebruikers te beschermen.

CTO Michail Sosonkin

Mikhail Sosonkin is de CTO en mede-oprichter van DoubleYou. Mikhail, een aan de Universiteit van Oxford opgeleide software-ingenieur en een reverse engineer, heeft een breed scala aan technologische interesses die hij gebruikt om zijn passie te vervullen: goede mensen veilig houden in cyberspace. Als voormalig onderzoeker bij Apple heeft hij iPhone-gebruikers verdedigd tegen enkele van de grootste tegenstanders. Mikhail deelt zijn expertise via conferentiepresentaties en als adjunct-professor aan de Tandon School of Engineering van de New York University.

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!