Witold Kepinski - 24 mei 2024

Dell Enterprise Hub op het Hugging Face-platform

Op Dell Technologies World 2024 onthult Dell met trots de Dell Enterprise Hub op het Hugging Face-platform. Deze innovatieve portal is speciaal ontworpen voor Dell-klanten en biedt een gestroomlijnde aanpak voor de on-premises implementatie van populaire grote taalmodellen (LLM) op de infrastructuur van Dell.

Dell Enterprise Hub op het Hugging Face-platform image

De Dell Enterprise Hub beschikt over aangepaste, gebruiksklare containers en scripts die de eenvoudige, veilige implementatie van open-sourcemodellen die beschikbaar zijn op Hugging Face vergemakkelijken. 

Het biedt veilige toegang tot open-sourcemodellen uit vertrouwde bronnen voor gehoste datasets en modellen. Met deze lancering is Dell de eerste infrastructuurprovider die de Hugging Face-portalervaring naar lokale container- of modelimplementaties brengt. 

Dell zal voor Hugging Face de voorkeursleverancier van de lokale infrastructuur zijn ter ondersteuning van de adoptie door ondernemingen van op maat gemaakte, open-source generatieve AI-datasets, bibliotheken en modellen.

Optimalisatie van de implementatie van AI-modellen op locatie

De containers die via de Dell Enterprise Hub worden geleverd, omvatten het basismodel, platformspecifieke optimalisaties en alle noodzakelijke softwareafhankelijkheden. Dell heeft deze containers geoptimaliseerd om te beginnen met trainen, verfijnen en concluderen zonder codewijzigingen voor welk gebruiksscenario dan ook. Dit zorgt ervoor dat de meest populaire en tolerante AI-modellen zoals Meta Llama 3 optimaal kunnen worden ingezet voor Dell-platforms, waardoor bedrijven met slechts een paar klikken de time-to-value van AI-oplossingen op locatie kunnen versnellen.

Versnellen generatieve AI-prototyping met Accelerator Services

Om klanten verder te ondersteunen heeft Dell Accelerator Services voor de Dell Enterprise Hub gelanceerd. Deze professionele services zijn ontworpen om de ontwikkelaarservaring op het Hugging Face-portaal te verbeteren en bieden deskundige begeleiding bij het selecteren van tools en modellen, en het afstemmen van gebruiksscenario's. Dell's doel is om snelle generatieve AI-prototyping mogelijk te maken, zodat ontwikkelaars en datawetenschappers efficiënt gebruik kunnen maken van de nieuwste AI-technologieën voor hun projecten.

De samenwerking tussen Dell Technologies en Hugging Face markeert volgens Dell een belangrijke mijlpaal in het streven naar open, toegankelijke AI. In een sector die vaak wordt gedomineerd door gesloten, propriëtaire modellen, zal deze stap naar open-source AI-technologieën revolutionair zijn. Door een geoptimaliseerde omgeving te bieden voor de inzet van generatieve AI-modellen, stelt de Dell Enterprise Hub ontwikkelaars en datawetenschappers in staat om te innoveren, samen te werken en opmerkelijke vooruitgang te boeken op het gebied van AI. "Of u nu uw AI-mogelijkheden wilt verbeteren of nieuwe mogelijkheden wilt verkennen, de Dell Enterprise Hub is uw toegangspoort tot de toekomst van kunstmatige intelligentie", aldus Dell.

De Dell Enterprise Hub zal op 21 mei 2024 wereldwijd beschikbaar zijn, klik voor meer informatie hier: https://dell.huggingface.co/

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!