Witold Kepinski - 04 juni 2024

Bechtle bundelt krachten in België

Met ingang van 1 juni 2024 heeft Bechtle in België de drie ondernemingen Bechtle Group BE Public, Bechtle direct NV en Bechtle NV verenigd in Bechtle NV. Hierdoor ontstaat een toekomststerke IT-dienstverlener met meer dan 100 medewerkers, die publieke opdrachtgevers en organisaties ondersteunt met diverse producten, oplossingen en diensten bij hun digitale transformatie.

Bechtle bundelt krachten in België image

Met een omzet van ongeveer 300 miljoen euro hoort Bechtle bij de leidende It-dienstverleners van België. In de nieuwe organisatie bundelt Bechtle NV technische en commerciële knowhow om klanten op maat gemaakte IT-oplossingen te kunnen aanbieden. Een van de sterke punten van de IT-experts in de vestigingen in de Belgische hoofdstad Brussel en in Pelt in de provincie Limburg zijn het volledige Client Business op de Modern Workplace en de storage- en serverdiensten voor datacentra.

Uitgebreide knowhow in de publieke sector

Bechtle heeft in België ruime ervaring in het werken met klanten uit de publieke sector, vooral met de instellingen van de Europese Unie. Zo is de IT-dienstverlener al meer dan tien jaar een betrouwbare partner van de Europese Commissie. Daarnaast heeft Bechtle verschillende langlopende raamovereenkomsten met andere instellingen van de Europese Unie.

“Met de nieuwe gebundelde structuur plaveien we de weg voor een succesvolle toekomst. We bundelen de kennis van onze experts en vereenvoudigen de onderlinge uitwisseling om meer synergieën te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat we in de toekomst een nog belangrijkere bijdrage aan het succes van onze klanten zullen leveren”, aldus Gozard Polak (foto), Algemeen Directeur van Bechtle NV., en voegt daar nog aan toe: “Bovendien creëren we met deze stap meer zichtbaarheid bij onze klanten, bij onze belangrijke langetermijnpartners en op de arbeidsmarkt. Een uitstekend opgeleid team is cruciaal voor onze toekomst.”

In augustus 2025 viert Bechtle in België haar 25-jarig bestaan. Naast de vestigingen in Brussel en Pelt is Bechtle ook actief in Merelbeke bij Gent met de PLM-specialist Cadmes en in de buurt van Charleroi met Gosselies. De Bechtle Groep wil in de gevestigde Europese markten blijven groeien, ook door middel van acquisities.


Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!