Redactie - 04 juni 2024

Cynthia Koetsier-Beerten wordt general manager Cisco Benelux

Netwerkspecialist Cisco heeft Cynthia Koetsier-Beerten aangesteld als general manager van Cisco Benelux. Ze werkt al meer dan twintig jaar bij het bedrijf, heeft een ruime managementervaring en een grondige kennis van de Benelux-markt.

Cynthia Koetsier-Beerten wordt general manager Cisco Benelux image

In de nieuwe Cisco Benelux-cluster zal Cynthia Koetsier-Beerten leidinggeven aan de verkoopteams in België, Luxemburg en Nederland. Tijdens haar carrière bij Cisco heeft Koetsier-Beerten verschillende managementfuncties bekleed in services, sales en finance, waaronder de rol van wereldwijde en lokale Enterprise Sales Director voor Cisco Nederland. Tot voor kort was ze general manager van Cisco Denemarken.

Belangrijke rol

‘Technologie en AI hebben impact op alle lagen van de samenleving en daarin is voor Cisco een belangrijke rol weggelegd’, stelt ze. ‘Onze prioriteit is om samen met onze partners klanten te ondersteunen, hun digitale transformatie te faciliteren en hen een veilige, duurzame infrastructuur aan te reiken.’

Koetsier-Beerten heeft een diploma in Business en Sociologie van de Universiteit van Californië. Ze verhuist van Kopenhagen naar Amsterdam en gaat bij Cisco Benelux rapporteren aan Niklas Andersson, vicepresident van Cisco Northern Europe.

Reorganisatie

De aanstelling van Koetier-Beerten kom na een reorganisatie bij Cisco die zowel de Belgisch-Luxemburgse als Nederlandse afdeling heeft getroffen. Zo’n 25 mensen in de Belux, waaronder topman Arnaud Spirlet, moeten het bedrijf verlaten. In Nederland moeten enkele tientallen mensen weg, naar verluidt ook algemeen directeur Edwin Prinsen.

Van de wereldwijde 85.000 banen bij Cisco verdwijnen naar verluidt zo'n enkele duizenden werkplekken in het kader van een reorganisatie.

In samenwerking met Data News

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!