Witold Kepinski - 06 juni 2024

Vanenburg heet nu Rappit

Vanenburg, de Enterprise Software modernization company, kondigt een nieuw hoofdstuk voor het bedrijf aan en neemt een nieuwe naam aan: Rappit. De verandering markeert een nieuw tijdperk in de transformatie van het bedrijf, die zich kenmerkt door het opschalen van de Rappit product suite, ‘powered by Google Cloud’, voor de applicatie-ontwikkelingsmarkt. In een wereld die continu verandert, helpt Rappit bedrijven om beter te presteren.

Vanenburg heet nu Rappit image

De verandering van Vanenburg naar Rappit weerspiegelt de ‘hypergrowth’ van het bedrijf en de strategische focus op de Rappit product suite, die ontwikkeld is om snel en efficiënt slimme applicaties zonder vendor lock-in op Google Cloud te ontwikkelen. Met Rappit kunnen klanten sneller betere applicaties voor hun unieke behoeften realiseren. Dit lost het probleem van een tekort aan ontwikkelaars op en bevrijdt ze van de last van verouderde systemen. Hiermee stelt Rappit haar klanten in staat om beter te presteren dan de concurrentie.

Rappit blijft daarnaast uitzonderlijke diensten voor applicatie-ontwikkeling, data & (gen)AI en ‘cloud-operations’ leveren. “De transitie naar Rappit onderstreept onze strategische focus op de uitbreiding van ons product en het realiseren van een sterk internationaal productmerk,” aldus Ardjan Baan, CEO van Rappit. “Onze primaire missie en toewijding aan het succes van onze klanten blijft ongewijzigd. We zijn nog steeds hetzelfde gemotiveerde team met 45 jaar ervaring, dat zich inzet om onze klanten te ondersteunen in een wereld met snelle veranderingen.”

Ardjan vervolgt: “De verandering vindt plaats in de context van sterke groei en internationale uitbreiding, waarbij we een ambitieus groeiplan uitvoeren. Voor ons team in India, dat al gegroeid is naar meer dan 200 medewerkers, hebben wij onlangs een nieuw kantoor in het Indiase Coimbatore geopend. Ook zullen we onze aanwezigheid in Europa verder uitbreiden.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!