Wouter Hoeffnagel - 19 juni 2024

Vooruit breidt salesteam uit met René Houweling

René Houweling versterkt het team van Vooruit. Houweling beschikt over 25 jaar ervaring in de IT-wereld, onder andere bij PC-Ware /Comparex (nu SoftwareOne) en Dustin.

Vooruit breidt salesteam uit met René Houweling image

Houweling, vader van twee zoons, is geboren in Amsterdam en woont al jaren in Purmerend. Hij begon zijn IT-carrière jong en heeft sindsdien verschillende commerciële- en managementfuncties vervuld. Na een mooie tijd bij Dustin was Houweling toe aan een nieuwe uitdaging en vond die bij Vooruit.

“De gesprekken bij Vooruit voelde meteen goed,” zegt Houweling. “Bij Vooruit voelt de energie, de saamhorigheid, de cultuur, maar vooral de mouwen op te willen stropen om voor de klant (op IT-gebied) het best denkbare gerealiseerd te krijgen enorm fijn. De klant staat bij Vooruit nog ècht centraal! De keuze voor Vooruit, was voor mij dan ook geen moeilijke. Ik krijg veel energie als ik in gesprek kan met klanten en de doelstellingen van de klant kan vertalen in een voor de klant best passende IT-oplossing, die we vanuit een lange-termijn-partnership in gezamenlijkheid kunnen realiseren.”

Op de foto  René Houweling (links) en CEO Maaike Dekkers (rechts)

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!