Witold Kepinski - 20 juni 2024

PQR wint HPE Award voor Solution Provider in Noord-West Europa

PQR heeft de prijs voor Solution Provider van het jaar in de regio Noord-West Europa ontvangen tijdens de HPE Partner of the Year Awards 2024. Hewlett Packard Enterprise (HPE) reikt deze awards jaarlijks uit als erkenning voor de toewijding en succes van HPE-partners in het leveren van waarde aan hun klanten tijdens hun digitale transformatie.

PQR wint HPE Award voor Solution Provider in Noord-West Europa image

Prijzen worden uitgereikt aan HPE-partners die uitzonderlijke resultaten hebben geboekt op het gebied van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en betekenisvolle bedrijfsresultaten. De HPE Partner of the Year Awards zijn uitgereikt tijdens het wereldwijde HPE event, HPE Discover, in Las Vegas.

'Trots'

"Ik ben ontzettend trots om deze award te mogen ontvangen”, aldus Marco Lesmeister, Managing Director bij PQR. “Het bevestigt onze inzet aan het behalen van uitstekende resultaten voor onze klanten. Ons team van trusted advisors heeft niet alleen een uitstekende kennis van de technologie van HPE, maar kan deze bovendien uitstekend matchen met de zakelijke vraagstukken van onze klanten, zowel in on-premises-, cloud- en hybride omgevingen. Expertise, ervaring en goed partnerschap – daarmee brengen we rust naar onze klanten.”

“Met de Northern Western European (NWE) HPE Partner Awards erkennen wij de focus en toewijding van onze partners voor het leveren van succesvolle oplossingen met HPE", zegt Maarten Spijkers, Managing Director & VP, Hewlett Packard Enterprise Nederland. "PQR heeft terecht de NWE HPE Solution Provider of the Year 2024 Award gewonnen. Met hun diepgaande expertise en kennis biedt PQR onze gezamenlijke klanten unieke en succesvolle proposities. We waarderen onze jarenlange, sterke relatie met PQR en verheugen ons op onze verdere samenwerking in de toekomst."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!