Witold Kepinski - 20 juni 2024

Cloud Expo wordt onafhankelijk met Marc Verhoeven en Jeroen de Kam

Cloud Expo, ontstaan door het marketingteam van Arrow Nederland, heeft in slechts twee jaar tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt. Na twee succesvolle edities met respectievelijk 3000 en 6000 bezoekers, kondigt de organisatie nu aan dat de beurs voortaan als een onafhankelijke entiteit zal opereren en verder zal gaan als een zelfstandig bedrijf onder leiding van Marc Verhoeven en Jeroen de Kam. Beide heren zullen Arrow Nederland gaan verlaten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Cloud Expo wordt onafhankelijk met Marc Verhoeven en Jeroen de Kam image

Cloud Expo, ontstaan door het marketingteam van Arrow Nederland, heeft in slechts twee jaar tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt. Na twee succesvolle edities met respectievelijk 3000 en 6000 bezoekers, kondigt de organisatie nu aan dat de beurs voortaan als een onafhankelijke entiteit zal opereren en verder zal gaan als een zelfstandig bedrijf onder leiding van Marc Verhoeven en Jeroen de Kam. Beide heren zullen Arrow Nederland gaan verlaten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, onder andere met hun marketingbureau Expose IT.

Peter Alkemade, Country Manager Arrow Nederland “Cloud Expo is in een zeer korte tijd volwassen geworden en heeft een omvang en impact bereikt die niet langer binnen de kernactiviteiten van Arrow past. We zijn ontzettend trots op wat we samen hebben bereikt en blijven als exposant betrokken bij de toekomstige edities. We bedanken Marc en Jeroen voor de fantastische samenwerking in de afgelopen jaren en wensen hen veel succes met de verdere uitbouw van Cloud Expo.”

Marc Verhoeven, “De afsplitsing van Cloud Expo van Arrow biedt ons de mogelijkheid om nog verder te groeien en te expanderen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Ik wil Arrow bedanken voor de acht fantastische jaren waarin we de ruimte hebben gekregen om marketingideeën zoals Cloud Expo te ontwikkelen en tot bloei te brengen.”

Jeroen de Kam “In de twee jaar dat we Cloud Expo georganiseerd hebben, hebben we gewerkt aan een nieuwe beurs. Samen met de 180 exposanten die in 2024 op Cloud Expo te vinden zijn, werken we aan de professionalisering van Cloud Expo. We komen met nieuwe innovaties, interessante nieuwe standhouders en bieden de bezoekers de mogelijkheid om nog meer kennis op te doen. Naast Cloud Expo zullen we ons richten op vernieuwende marketingactiviteiten voor de IT-markt.”

Cloud Expo 2024

Cloud Expo 2024 zal plaatsvinden op 4 en 5 december 2024 in de Expo Houten. Dit evenement is een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals in de cloudindustrie, met een breed scala aan exposanten, inspirerende lezingen en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!