Wouter Hoeffnagel - 25 juni 2024

LINKIT is Premier OutSystems Partner

Deze prestigieuze erkenning werd wereldwijd slechts toegekend aan 22 bedrijven, waarvan er slechts enkele in Nederland actief zijn. LINKIT is trots om op de vijfde plaats wereldwijd te staan volgens de ranking van OutSystems.

LINKIT is Premier OutSystems Partner image

LINKIT beschikt over eigen opleidingsprogramma's en heeft meer dan 70 gecertificeerde OutSystems professionals in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika. Met specifieke services en producten zoals de OutSystems architectuurscan, Quick Response Team en migratie- en monitoringtools, versnelt LINKIT de ontwikkeling en borgt het de kwaliteit van applicaties. Met het LINKIT 4D model (Dream, Design, Develop, Drive) begeleidt het bedrijf projecten van begin tot eind. Deze aanpak heeft zich met name bewezen binnen de Rijksoverheid, Insurance, Logistiek en Retail. LINKIT is ook actief als OutSystems implementatiepartner in en vanuit Zuid-Afrika, Duitsland en de Verenigde Staten.

De titel van Premier OutSystems Partner bevestigt de grote rol van LINKIT in het onboarden van nieuwe klanten op het OutSystems-platform, de hoge klanttevredenheid en best-in-class kwaliteit van de ontwikkelde applicaties. LINKIT staat op de vijfde plaats wereldwijd volgens de ranking van OutSystems.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!