Witold Kepinski - 26 juni 2024

Hitachi Vantara ontwikkelt met AMD hybride cloud en database oplossingen

Hitachi Vantara, de dochteronderneming voor gegevensopslag, infrastructuur en hybride cloudbeheer van Hitachi, heeft de ontwikkeling aangekondigd van krachtige en energiezuinige hybride cloud- en database-oplossingen.

Hitachi Vantara ontwikkelt met AMD hybride cloud en database oplossingen image

De nieuwe AMD EPYC CPU-aangedreven hybride cloudoplossingen van Hitachi Vantara combineren geconvergeerde en hypergeconvergeerde oplossingen, waaronder Hitachi Unified Compute Platform (UCP), met 4e generatie AMD EPYC- processors. Dit vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van hybride cloud- en databaseoplossingen die zijn ontworpen om bedrijven te voorzien van een “all-in” functieset om de prestaties en efficiëntie van datacenters te verbeteren.

Het UCP-portfolio omvat ook de Hitachi UCP voor Azure Stack HCI , die helpt bij het leveren van een consistente hybride cloudinfrastructuur over edge-, core- en publieke clouds. Hitachi Vantara helpt bedrijven hybride cloud-implementaties te vereenvoudigen met één enkele bron van systemen, oplossingen en diensten die de activiteiten stroomlijnen en tegelijkertijd de logistiek van meerdere leveranciers verminderen. Organisaties profiteren van aanpasbare cloudbeoordelings-, advies- en cloudmigratiediensten om het multi-cloudtraject te plannen en uit te voeren volgens een schema dat voldoet aan hun zakelijke doelstellingen. Lees alle details hier.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!