Witold Kepinski - 25 juni 2024

Multi sluit zich aan bij OpenAI

Collaboration platform Multi is voor een onbekend bedrag overgenomen door OpenAI. Dit meldt Multi via een kort bericht op zijn website.

Multi sluit zich aan bij OpenAI image

"Wat als desktopcomputers inherent multiplayer zouden zijn? Wat als het besturingssysteem mensen op gelijke voet zou plaatsen met apps? Dat waren de vragen die we onderzochten bij het bouwen van Multi, en daarvoor, Remotion", meldt Multi.

"De laatste tijd vragen we ons steeds vaker af hoe we met computers moeten werken. Niet op of met behulp van computers, maar echt met computers. Met AI. Wij geloven dat dit een van de belangrijkste productvragen van onze tijd is."

Multi: "En dus zijn we meer dan enthousiast om te delen dat Multi zich aansluit bij OpenAI"

Doek valt voor applicatie

"Helaas betekent dit dat we Multi stopzetten. We hebben de aanmeldingen voor nieuwe teams gesloten en momenteel actieve teams kunnen de app gebruiken tot 24 juli 2024, waarna we alle gebruikersgegevens verwijderen. Als je hulp nodig hebt of meer tijd hebt om een ​​vervanger te vinden, stuur dan een e-mail naar alexander@multi.app . We stellen u graag alternatieven voor, afhankelijk van wat u precies leuk vond aan Multi, en we kunnen ook per geval verlengingen toestaan", aldus Multi

"Bedankt aan iedereen die Multi heeft gebruikt. Het was een voorrecht om samen met jou te bouwen en we hebben veel van je geleerd. We zullen uw feedback en bugrapporten missen, maar we kunnen niet wachten om u te laten zien wat we nu gaan doen. Tot ziens, Het Multiteam."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!