Witold Kepinski - 27 juni 2024

Microsoft Partner of the Year Awards 2024 zijn uitgereikt

Microsoft kondigt de winnaars en finalisten van de Microsoft Partner of the Year Awards 2024 aan.

Microsoft Partner of the Year Awards 2024 zijn uitgereikt image

.Met de jaarlijkse awards bekroont de leverancier Microsoft-partners die essentieel zijn in het toegankelijk maken van baanbrekende technologieën met hun innovatieve oplossingen.

Een overzicht van de Nederlandse winnaars:

  • Capgemini - Country Partner of the Year Nederland
  • 1uur.nu – Adoption Partner of the Year
  • Northwave – Security Partner of the Year
  • Fellowmind – ESG Partner of the Year
  • KPN / Inspark – DATA & AI Partner of the Year

Anke den Ouden (foto), CEO Microsoft Nederland: "Het is fantastisch om de innovatieve kracht van onze partners te erkennen, die door middel van uitstekende Microsoft-based oplossingen en diensten de lat steeds hoger leggen. De winnaars van de Microsoft Partner of the Year Awards hebben zich bewezen als voorlopers en hun toewijding aan klantgerichtheid en innovatie heeft ze tot deze erkenning gebracht. We zijn trots op de prestaties van onze partners en ik kijk uit naar verdere samenwerkingen die de digitale transformatie wereldwijd blijven stimuleren."

Northwave

‘We zijn enorm verheugd met deze prijs”, vertelt Steven Dondorp, CEO van Northwave Cyber Security. “Ons team staat voor de bescherming van de digitale gegevens van onze klanten en dat sluit goed aan bij de visie van Microsoft: veilige clouddiensten en identiteitsbeheer.”

De aanpak van Northwave is een combinatie van internationale digitale expertise en bedrijfskennis: dat maakt ons tot gewaardeerde adviseurs. Northwave zet Microsoft-technologie in en biedt zo totaaloplossingen die echt een stapje verder gaan dan losstaande oplossingen. De Microsoft Partner of the Year-prijs wordt toegekend aan partners van over de hele wereld die uitzonderlijk presteren. Dat de keuze op Northwave is gevallen, onderstreept nog eens hoe belangrijk de organisatie is op het gebied van cybersecurity’.

KPN / InSpark

Chantal Vergouw, Chief Business Market en lid van de Raad van Bestuur KPN: “Deze onderscheidingen van InSpark passen perfect bij onze strategie Connect, Activate & Grow, waarbij we ons nog meer op onze klanten richten met een top-notchklantbeleving. Door sterkere verbindingen te maken, innovatieve oplossingen te activeren en duurzame groei te stimuleren, ondersteunen we zakelijk Nederland nog beter in hun digitale transformatie. InSpark speelt hierin een cruciale rol door als innovatiehuis en volwaardig managed services partner voor KPN geavanceerde technologieën en vernieuwende ideeën te ontwikkelen, waarmee we onze missie om van Nederland het meest vooraanstaande digitale land van de wereld te maken, verder realiseren.”

Lees het blog voor meer informatie over de winnaars, hun reacties en de bekroonde innovaties.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!