Wouter Hoeffnagel - 28 juni 2024

SPIE breidt aanbod uit met SISCO-software

SPIE Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van SPIE, is officieel dealer in Europa geworden van softwareproducten van SISCO. Dit Amerikaanse bedrijf levert software voor de elektriciteitssector.

SPIE breidt aanbod uit met SISCO-software image

Digitalisering maakt het mogelijk om op afstand gegevens te verzamelen van elektrische onderstations en op basis van deze gegevens het onderhoud te optimaliseren. De afdeling Stationsautomatisering van SPIE Nederland is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor engineering en testen, het ophalen van gegevens en het uitwisselen van informatie tussen hoogspanningsstations en controlecentra. "Gezien ons werk op het gebied van automatisering van onderstations, is de verkoop van SISCO's softwareproducten een natuurlijke uitbreiding van onze diensten," zegt Sindhuja Vijayaraghavan, hoofd Stationsautomatisering bij SPIE. "Klanten kunnen de software nu rechtstreeks bij ons kopen, waardoor hun proces wordt gestroomlijnd doordat er minder partijen bij betrokken zijn."

Software al langer in gebruik

SPIE werkt al enige tijd met de op IEC 61850 gebaseerde softwareoplossingen van SISCO, waardoor de overgang naar een officiële wederverkoper een natuurlijke stap was. "Wij bieden advies en expertise voor de softwareproducten van SISCO en voegen waarde toe aan onze klanten met hoogspanningsnetwerken door hun activiteiten te vereenvoudigen", zegt Vijayaraghavan. "Dit partnerschap versterkt onze bestaande automatiseringsmogelijkheden."

"Door deze samenwerking kunnen we onze klanten, de eigenaren van de onderstations, nog beter van dienst zijn door de software naast onze diensten aan te bieden," voegt Vijayaraghavan toe. "Het direct kunnen leveren van SISCO's softwareproducten vult onze bestaande diensten naadloos aan."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!