Witold Kepinski - 28 juni 2024

Fellowmind Nederland ontvangt Microsoft Partner of the Year Award Nederland 2024

Fellowmind Nederland is door Microsoft verkozen tot Partner of the Year Nederland 2024 in de categorie ESG. Fellowmind ontving de erkenning van Microsoft voor haar bijdrage aan de implementatie bij Drake & Farrell (a Logicall company).

Fellowmind Nederland ontvangt Microsoft Partner of the Year Award Nederland 2024 image

Fellowmind Netherlands heeft de Microsoft Partner of the Year Award Nederland 2024 ontvangen in de categorie ESG (Environmental, Social & Governance). Fellowmind helpt, als platformbrede Microsoft partner, klanten in diverse sectoren bij hun digitale transformatie. Martien Merks, Regional Director Fellowmind Nederland: “Het dragen van sociale verantwoordelijkheid is voor Fellowmind vanzelfsprekend en klanten helpen bij duurzaamheidsvraagstukken is daarmee een logisch gevolg. De erkenning die we met deze award voor onze focus op duurzaamheid krijgen, maakt ons trots en is een motivatie om dit verder op te pakken met onze klanten.”

'Bijzondere prestatie'

Anke den Ouden, CEO Microsoft Netherlands benoemt: “Het ontvangen van de Microsoft ESG Partner of the Year Award 2024 is een bijzondere prestatie en een beloning voor de voortdurende inspanning van Fellowmind op het gebied van duurzaamheid. Fellowmind onderscheidt zich als duurzaamheidpartner, waarbij het niet alleen streeft naar het oplossen van wereldwijde problemen om de wereld te verbeteren, maar ook concrete oplossingen biedt om onze gezamenlijke klanten te ondersteunen in hun reis naar een duurzamer bedrijf. De manier waarop we samenwerken met Fellowmind vormt een toonbeeld binnen het Microsoft-ecosysteem en is een bron van inspiratie op het gebied van duurzaamheid.”

Fellowmind ontving de award voor haar bijdrage aan de implementatie bij Drake & Farrell (a Logicall company), een toonaangevende leverancier van circulaire supply chain oplossingen. Door een circulaire supply chain te bevorderen, streeft de organisatie ernaar e-waste te verminderen en positieve milieu-impact te genereren. Christiaan Kooijman, Head of Digital & IT Drake & Farrell (a Logicall company), prees de samenwerking: “We hadden een partner nodig die een hoog niveau van technische expertise en innovatie kon combineren met krachtig projectmanagement. Fellowmind heeft een sterke ‘can do’ mentaliteit die perfect aansluit bij onze bedrijfscultuur. Zo ontstond een proactieve en professionele samenwerking, die geleid heeft tot een mooi eindresultaat”.

Duurzaam

“We zijn zeer trots op de bijdrage die we mochten leveren bij Drake & Farrell (a Logicall company). Het geeft veel voldoening dat wij expertise in kunnen brengen om zeer complexe processen technologisch te ondersteunen voor een bedrijf dat vooroploopt met haar duurzame business model”, Martien Merks, Regional Director Fellowmind Nederland.

Met de Partner of the Year Awards erkent Microsoft successen en innovaties van partners in meer dan 100 landen en in een breed scala aan categorieën en industrieën. In Nederland ontving Fellowmind erkenning in de categorie ESG. Ook in andere landen wordt de organisatie geprezen door Microsoft. Zo ontving Fellowmind Finland en Fellowmind Denemarken beiden de award voor Country Partner of the Year 2024. Daarnaast ontving Fellowmind Denemarken ook de awards voor Microsoft Partner of the Year 2024, Modern Work Enterprise en Partner of the Year 2024, Cloud Infrastructure.

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!