Witold Kepinski - 28 juni 2024

Pro Warehouse uitgeroepen tot Jamf Security Partner 2023

Pro Warehouse kreeg op de EMEIA Partner Day de Jamf 'Security Partner van 2023’ award uitgereikt. Deze prestigieuze onderscheiding erkent Pro Warehouse voor hun prestaties en toewijding op het gebied van veiligheid waarmee het zich onderscheidt als een toonaangevende partner voor Apple werkplekken. Daarnaast ontving het ook de awards voor grootste Benelux partner en aanjager 2023.

Pro Warehouse uitgeroepen tot Jamf Security Partner 2023 image

Security en partnerschap

Pro Warehouse ontving de award voor ‘Security Partner 2023’ uit handen van de Jamf Senior Country Manager Benelux, Wouter Goed. “Bij Jamf staan security en partnerschap centraal in alles wat we doen. Pro Warehouse is de terechte winnaar van de Jamf-awards voor Security Partner van 2023 en Largest Partner van 2023 omdat het bedrijf volledig gefocust is op Apple en daarbij met veel succes de oplossingen van Jamf inzet. We kijken er naar uit om samen met Pro Warehouse klanten te blijven ondersteunen met innovatieve, betrouwbare oplossingen voor het beheren en beveiligen van al hun Apple devices.”

"We zijn vereerd om deze erkenningen van Jamf te ontvangen.” aldus Gerrit Tijdeman, CEO bij Pro Warehouse. ”Deze awards zijn een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team. We blijven ons inzetten om de beste beveiligings- en beheersoplossingen te bieden aan onze klanten en zien ernaar uit om onze samenwerking met Jamf verder te versterken."

Meer awards

Daarnaast ontving Pro Warehouse de 'Largest Partner 2023' award als erkenning voor de groei naar grootste Jamf partner in de Benelux en kreeg salesmanager Peter Bekkering de persoonlijke award ‘The Catalyst 2023’ voor zijn inzet en creativiteit in het uitbouwen van het partnership. ‘Deze onderscheidingen onderstrepen het Pro Warehouse succes in het leveren van uitzonderlijke diensten en ondersteuning aan een groeiend klantenbestand en benadrukt de leidende positie in de markt.’

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!