Hans Steeman - 30 juni 2024

Cloudbrink introduceert 'persoonlijke SASE' voor de hybride werkplek

Cloudbrink uit Sunnyvale (California), presenteert de allereerste persoonlijke SASE-oplossing (Secure Access Service Edge) voor de hybride werkplek. Deze innovatie lost de problemen op die organisaties ervaren met trage prestaties en complexe implementaties van traditionele SASE-oplossingen.

Cloudbrink introduceert 'persoonlijke SASE' voor de hybride werkplek image

De persoonlijke SASE van Cloudbrink integreert essentiële SASE-functies in één enkel SaaS-abonnement per gebruiker. Dit omvat veilige en snelle toegang tot web-, SaaS-, cloud- en on-premises applicaties, ongeacht het netwerk of de locatie van de gebruiker. Door het gebruik van een uniforme beveiligings- en netwerkpolicy, gecentraliseerde zichtbaarheid en een volledige zero-trust security stack, biedt de oplossing een consistente, veilige en hoogwaardige ervaring voor medewerkers, of ze nu vanuit een publieke locatie, thuis of op kantoor werken.

Prakash Mana (foto), de CEO van Cloudbrink, legt uit: "Organisaties moeten de overstap maken naar een publiek netwerk model, dat een naadloze gebruikerservaring biedt zoals in bijvoorbeeld een koffiehuis of andere publieke locatie, maar dan met de vereiste veiligheid voor bedrijfsmiddelen."

Persoonlijke SASE: de toekomst van hybride toegang

Persoonlijke SASE lost enkele kernproblemen op van traditionele SASE-oplossingen. Denk hierbij aan trage prestaties, gefragmenteerde integraties en complexe beheerinspanningen. Door een eenvoudige, per gebruiker te leveren oplossing, maakt Cloudbrink het uiterst eenvoudig voor IT om SASE in te zetten en te beheren voor de hybride werkplek.

Prakash: "Dit is de eerste oplossing die de benodigde moderne en geïntegreerde SASE-functionaliteit biedt in één abonnement, terwijl het toch hoogwaardige prestaties levert, zelfs over onbetrouwbare netwerkverbindingen."

Naarmate hybride werken de norm wordt, zullen innovaties zoals persoonlijke SASE cruciaal blijken voor het leveren van veilige en naadloze toegang voor medewerkers, waar ze zich ook bevinden. Cloudbrink positioneert zich als trendsetter in deze verschuiving naar gedistribueerde netwerkarchitecturen voor de moderne werkplek.

Door: Hans Steeman

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!