Witold Kepinski - 28 juni 2024

Arrow Electronics tekent distributieovereenkomst met Equinix in EMEA

De wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft vandaag een nieuwe distributieovereenkomst aangekondigd met het digitale infrastructuurbedrijf Equinix. Deze strategische samenwerking zal Arrow-channelpartners in staat stellen Equinix-diensten door te verkopen als onderdeel van geïntegreerde oplossingen gericht op netwerkoptimalisatie, hybride multi-cloud-enablement en verbeterde applicatieworkloadprestaties. Ze kunnen nu Equinix-diensten maandelijks positioneren en factureren.

Arrow Electronics tekent distributieovereenkomst met Equinix in EMEA image

Het Equinix Platform omvat co-locatie van datacenters, privéverbindingen met grote publieke cloudproviders en een breed scala aan interconnecties binnen de meer dan 260 International Business Exchange (IBX) datacenters wereldwijd. Door gebruik te maken van de carrier-neutrale IBX-datacenters van Equinix kunnen klanten hun WAN optimaliseren en digitale transformatie stimuleren met kosteneffectieve netwerken met lage latentie.

Mike Worby, EMEA-hoofd van strategische allianties voor Arrow's onderneming op het gebied van enterprise computing-oplossingen, zei: "We zijn verheugd om met Equinix samen te werken om onze kanaalpartners ongeëvenaarde toegang te bieden tot toonaangevende digitale infrastructuuroplossingen. Deze samenwerking zal bedrijven in heel EMEA in staat stellen om hun groei te versnellen hun digitale initiatieven, optimaliseren de netwerkprestaties en bereiken een grotere flexibiliteit in hun activiteiten."

Digitale infrastructuur

Orla Ni Chorcora, vice-president EMEA channel sales bij Equinix, zei: "Het uitgebreide bereik en de expertise van Arrow zijn van onschatbare waarde om ons te helpen onze voetafdruk in de EMEA-regio uit te breiden. Samen kunnen we bedrijven voorzien van de digitale infrastructuur die ze nodig hebben om snel wereldwijd te kunnen opschalen. voortdurend innoveren en digitale ervaringen van wereldklasse leveren."

Equinix-oplossingen zijn nu beschikbaar voor channelpartners in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Finland, Italië, Polen, Portugal en Zweden.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!