Witold Kepinski - 27 juni 2024

Microsoft Partner of the Year Awards 2024 winnaars en finalisten zijn bekend

De Microsoft Partner of the Year Awards zijn een prestigieuze eer die het uitzonderlijke werk en de bijdragen van Microsoft-partners wereldwijd viert. De partners en verhalen die met deze awards worden erkend, tonen de monumentale impact die Microsoft-partners leveren aan klanten en laten uitstekende successen en innovaties zien in een reeks categorieën, oplossingsgebieden en industrieën via bedrijfstransformatie en sociale impact.

Microsoft Partner of the Year Awards 2024 winnaars en finalisten zijn bekend image

Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President, Global Partner Solutions bij Microsoft meldt in een blog: ''De Microsoft Partner of the Year Awards zijn een prestigieuze eer die het uitzonderlijke werk en de bijdragen van Microsoft-partners wereldwijd viert. De partners en verhalen die met deze awards worden erkend, tonen de monumentale impact die Microsoft-partners leveren aan klanten en laten uitstekende successen en innovaties zien in een reeks categorieën, oplossingsgebieden en industrieën via bedrijfstransformatie en sociale impact.

Vandaag maken we met genoegen de winnaars en finalisten van de Microsoft Partner of the Year Award 2024 bekend .

Naast het erkennen van partners voor hun impact in onze awardcategorieën, erkennen we ook partners uit 90 landen/regio's over de hele wereld als onderdeel van de Country/Region Partner of the Year Awards.

We vieren deze bijzondere prestaties samen met al onze partners over de hele wereld tijdens het evenement over digitale paraatheid MCAPS Start for Partners in juli en tijdens Microsoft Ignite, dat we digitaal en fysiek organiseren in Chicago van 18 tot en met 22 november 2024.

Dit jaar ontvingen we meer dan 4.700 nominaties in 115 landen/regio's voor de Partner of the Year Awards — dit is een recordaantal inzendingen en een bewijs van de kracht van onze samenwerking en de groei van onze wereldwijde partnercommunity. Deze nominaties weerspiegelden aanzienlijke innovatie en inclusie in het ecosysteem.

Bezoek de website van de Partner of the Year Awards voor de lijst met winnaars en finalisten en meer succesverhalen van partners op het gebied van oplossingen zoals Azure, zakelijke applicaties, modern werk en beveiliging, branches, partnerinnovatie, bedrijfstransformatie en maatschappelijke impact, evenals nieuwe categorieën voor 2024, zoals AI-innovatie en Copilot .

Wij feliciteren nogmaals de winnaars en finalisten van dit jaar en al onze partners die blijk hebben gegeven van innovatie, toewijding aan klanten en het consistent leveren van inclusieve en duurzame oplossingen over de hele wereld.

Wij kijken ernaar uit om in juli en november van dit jaar als gemeenschap bijeen te komen om jullie prestaties van het afgelopen jaar te erkennen en te vieren!

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!