Wouter Hoeffnagel - 05 juli 2024

Arrow bekroond met NWE IT Asset Lifecycle Services Award tijdens HPE Partner Awards 2024

Arrow wint de NWE IT Asset Lifecycle Services Award van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het bedrijf ontvangt de award voor zijn rol op het gebied van IT activa-levenscyclus management. Het bedrijf werkt daarbij samen met klanten om de waarde van hun IT-activa te maximaliseren en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaamheid en efficiëntie.

Arrow bekroond met NWE IT Asset Lifecycle Services Award tijdens HPE Partner Awards 2024 image

Het toekennen van de award is bekendgemaakt tijdens HPE Discover 2024, gehouden in Las Vegas. De awards van HPE zijn een erkenning voor channelpartners die een voorbeeld zijn van toewijding en succes in het leveren van waarde aan hun klanten op hun digitale-transformatiereis. Het bedrijf erkent partners die uitzonderlijke resultaten hebben behaald op het gebied van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en betekenisvolle bedrijfsresultaten.

'Partnerschap zit in ons DNA'

“De 2024 HPE Partner Awards zijn een erkenning van de focus en toewijding die deze bedrijven blijven maken in het leveren van succesvolle bedrijfsresultaten voor hun klanten", zegt Simon Ewington, Vice President van Worldwide Channel and Partner Ecosystem, HPE. "Partnerschap zit in ons DNA, en het vieren van de enorme investering die deze winnaars hebben gedaan in HPE-innovatie is een manier waarop we de indrukwekkende resultaten die we samen voor klanten leveren, kunnen laten zien."

“Het ontvangen van deze onderscheiding van HPE is een belangrijke erkenning van onze inspanningen om onze klanten een uitgebreid pakket diensten met toegevoegde waarde te bieden", zegt Jes Kongsmark, Regionaal Directeur Verkoop, Oost-Europa en de Benelux voor Arrow Enterprise Computing Solutions. "We werken hard om oplossingen te leveren die niet slechts voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreffen, zodat zij hun IT-investeringen volledig voor betere bedrijfsresultaten kunnen benutten.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!