Witold Kepinski - 12 juli 2024

Crayon uitgeroepen tot 2024 Microsoft Scale Solutions (LSP) Partner van het Jaar

Crayon maakt bekend dat het de 2024 Microsoft Partner of the Year Award voor Scale Solutions (LSP) heeft gewonnen. Het bedrijf werd gekozen uit de top van Microsoft-partners wereldwijd vanwege haar uitstekende innovatie en het leveren van klantoplossingen met Microsoft-technologie.

Crayon uitgeroepen tot 2024 Microsoft Scale Solutions (LSP) Partner van het Jaar image

Melissa Mulholland, CEO van Crayon, zei: "We zijn erg blij met het winnen van de 2024 Microsoft Partner Award voor Scale Solutions (LSP). Deze erkenning onderstreept Crayon's leiderschap als wereldwijde IT-dienstverlener met een cloud-first strategie. Onze langdurige samenwerking met Microsoft is essentieel geweest voor het leveren van topservice. Deze prestigieuze award erkent onze unieke waarde en ons uitgebreide aanbod binnen de zes Partner Solution-designations van Microsoft. Het benadrukt ook onze bijdrage aan klanttransformatie, consumptie, compliance en adoptie van Microsoft cloud-oplossingen wereldwijd. Hartelijk dank aan Microsoft voor deze erkenning. We kijken ernaar uit om onze sterke en productieve samenwerking voort te zetten."

Diverse categorieën

De Microsoft Partner of the Year Awards belonen partners die het afgelopen jaar uitblonken in het ontwikkelen en leveren van top Microsoft Cloud-toepassingen, diensten, apparaten en AI-innovaties. Deze awards omvatten diverse categorieën, met honorees uit meer dan 4700 nominaties wereldwijd. Crayon werd erkend voor zijn oplossingen en diensten binnen Scale Solutions.

Scale Solutions Partners zijn de vertegenwoordigers van Microsoft voor klanten, die de Microsoft AI Cloud Partner Program (MAICPP) solution designations gebruiken om best-in-class service offerings te leveren. Ze werken samen met field sellers om klanten de beste oplossingen te bieden die aan hun zakelijke behoeften voldoen. Deze partners tonen een sterke focus op klanttevredenheid en succes door nauw samen te werken met Microsoft wereldwijd en in verschillende klantsegmenten.

Cloud

De winnende partner onderscheidt zich door zijn unieke waarde, het tonen van innovatie met Microsoft-oplossingen, het realiseren van grote klanttransformaties, het bevorderen van het gebruik van Microsoft-cloudoplossingen. Ook heeft het een sterke band met Microsoft op de markt.

Een van Crayon's klanten, Telent, is een technologiebedrijf dat haar essentiële bedrijfstoepassingen naar Azure wilde verplaatsen. Sandeep Loi, hoofd Cloud Engineering bij Telent, zegt: "Samenwerken met de Azure consultants van Crayon was een geweldige ervaring. Ze waren deskundig, toegewijd en altijd bereid om extra inspanningen te leveren, ongeacht het tijdstip. We voelden ons constant goed ondersteund door Crayon." Crayon voltooide het project eerder dan gepland, zonder verstoring voor klanten, en wist de hostingkosten van Telent te verlagen.

Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President bij Microsoft, feliciteerde de winnaars en finalisten van de 2024 Microsoft Partner of the Year Awards: "Dit jaar hebben de vele AI & Copilot aankondigingen het innovatieve vermogen van onze partners aangewakkerd, waardoor zij baanbrekende diensten en oplossingen aan klanten konden bieden. Ik ben onder de indruk van de creativiteit en prestaties van ons partner-netwerk. De winnaars van dit jaar laten zien wat er mogelijk is met AI en de Microsoft Cloud."

De winnaars van de 2024 Microsoft Partner of the Year Awards worden aangekondigd vóór het digitale evenement MCAPS Start 2024 Microsoft Partner of the Year Awards voor Partners op 10 en 11 juli. Tijdens MCAPS Start for Partners worden partners erkend, en er zullen ook in-person vieringen plaatsvinden tijdens de week van Microsoft Ignite in november. Meer details over de 2024 awards zijn te vinden op de Microsoft Partner blog.

De volledige lijst met categorieën, winnaars en finalisten is hier te vinden.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!