Witold Kepinski - 11 juli 2024

Office 365 connectoren binnen Microsoft Teams worden uitgefaseerd

Vanaf 15 augustus 2024 gaat Microsoft de Office 365-connectorfunctie van Microsoft Teams stopzetten. "We raden Power Automate-workflows aan als oplossing om informatie op een schaalbare, flexibele en veilige manier in en uit Teams te sturen", zo meldt Microsoft in een blog.

Office 365 connectoren binnen Microsoft Teams worden uitgefaseerd image

Microsoft meldt in een blog: 'Power Automate-workflows bieden niet alleen een veel diepere catalogus van Office-connectoren ( zie alle connectoren ), maar zorgen er ook voor dat uw integraties zijn gebouwd op een architectuur die kan meegroeien met uw zakelijke behoeften en maximale beveiliging van uw informatie biedt. Deze wijzigingen zijn afgestemd op het Microsoft Secure Future Initiative en onze bedrijfsbrede prioriteit om onze klanten te beschermen tegen cyberdreigingen. Gebruikers die momenteel Office 365-connectoren gebruiken, moeten overstappen op Power Automate om een ​​soepele werking van hun services te behouden.

We zullen deze verandering geleidelijk in golven doorvoeren:

  • Golf 1 – effectief vanaf 15 augustus 2024: alle nieuwe Connector-creaties worden geblokkeerd in alle clouds
  • Golf 2 – effectief vanaf 1 oktober 2024: alle connectoren binnen alle clouds zullen niet meer werken

Wat is de nieuwe ervaring binnen Microsoft Teams?

De Workflows-app in Microsoft Teams heeft het afgelopen jaar tientallen updates gekregen om dieper te integreren in uw werkstroom. Voor nieuwkomers die er nog niet bekend mee zijn: workflows besparen tijd, verminderen fouten en verhogen de productiviteit bij verschillende activiteiten. Ze vergemakkelijken goedkeuringsprocessen, projectupdates en alle routinematige handelingen, en bieden meldingen over taakwijzigingen, snelle acties vanuit chats, verbeterd vergaderbeheer en de mogelijkheid om workflows snel aan te passen.'

Meer informatie over de Workflows-app vindt u hier .

Cyber Future Event Zahier Madhar BW DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!