Witold Kepinski - 11 juli 2024

De nieuwste editie van Dutch IT Leaders magazine nu online te lezen!

De nieuwste editie van Dutch IT Leaders magazine staat boordevol boeiende artikelen voor en over IT-beslissers in Nederland.

De nieuwste editie van Dutch IT Leaders magazine nu online te lezen! image

In deze editie kunt u onder andere lezen over over de introductie van de Kruidvat Marketplace in samenwerking met KPS.

CIO interviews

Naast deze artikelen bevat het magazine ook interviews met IT-leiders van Shell, NS, Rabobank, Royal Haskoning, Picnic, Essent en Avans.

Technologie Leiderschap

Verder zijn er interessante interviews te lezen met technologie leiders zoals Lenovo, Zscaler, Commvault, Mnemonic, Workday, Sophos, Axians en Dustin.

Publiek-Private samenwerking

Lees ook de Publiek-Private samenwerking special met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkreleaties, aXite Security Tools, AWTI, Havenbedrijf Rotterdam, Radboud Universiteit, AlgoSec, Comforte en Uniserver.

Future of Business Technology

Verder kijken we naar de technologie van de toekomst in de Future of Business Technology special met Gartner, Lenovo, Vertiv, Nutanix, HPE, Watchguard, ServiceNow en Pure Storage.

Lees de nieuwste editie van Dutch IT Leaders magazine nu online.

Abonnement op Dutch IT Leaders magazine

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de IT-sector in Nederland? Abonneer u dan op Dutch IT Leaders magazine. U ontvangt het magazine 4 keer per jaar thuis. Abonneren kan via de website van Dutch IT Leaders: https://www.dutchitchannel.nl/magazines

Over Dutch IT Leaders magazine:

Dutch IT Leaders magazine is een onafhankelijk magazine voor IT-leiders zoals CIO's, CISO's, CTO's, IT-managers en -professionals in Nederland. Het magazine en de website www.dutchitleaders.nl biedt nieuws, analyses en inzichten over de IT-sector in Nederland. Dutch IT Leaders magazine wordt uitgegeven door Dutch IT Media, een media- en eventbedrijf in Den Haag.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!